Zavrieť

Porady

Usporiadat
bodliak bodliak

bodliak je offline (nepripojený) bodliak

pavol54
bodliak
pavol54
Podmienky nevyčerpateľnosti Nastavil Matovič.
A čo im bránilo podmienky zmeniť ?
Pre moju činnosť je podstatné aby bol pestovateľ a výskum podporený
Ak je to podľa smerákov zle nastavené,
prečo to teda nenastavili správne ?

Nebolo v predvolebných sľuboch, že budú veci robiť lepšie, ako Matovič ?
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

bodliak
pavol54
bodliak
pavol54
Ak je to podľa smerákov zle nastavené,
prečo to teda nenastavili správne ?

Matovič mal vplyv že píšem čo bolo už nie som pestovateľ, radšej doveziem. však hovorí že za rok vyčerpali 200 mil., kým Matovič 50 mil
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Čo tu zas vypisuješ za smeráckej drísty, tupoň plešatý

Prepadnutie 216 miliónov eur určených na rozvoj vidieka je najväčším prepadom eurofondov v histórii Slovenska. Uviedla to v piatok opozičná poslankyňa Veronika Remišová (hnutie Slovensko, KÚ, Za ľudí) s tým, že na hroziaci prepad eurofondov upozorňovala už pred rokom. Ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richarda Takáča (Smer-SD) vyzvali, aby zo svojej funkcie odstúpil. O prostriedky eurofondov malo Slovensko prísť pre ich pomalé čerpanie.

„Za celú históriu Slovenskej republiky sa nestalo, aby v jedinom roku nejakému ministrovi na jednom ministerstve prepadlo 216 miliónov eur. Najväčšie prepady eurofondov, ktoré sme museli vracať do Bruselu boli v rokoch 2017 a 2018, keď sme riešili najväčší eurofondový škandál v histórii Slovenska s eurofondami na vedu a výskum,“ uviedla Remišová. Podľa nej tieto peniaze boli určené pre farmárov, mohli z nich nakúpiť stroje a stať sa konkurencieschopnejšími.

Opoziční poslanci upozornili, že začiatok nového programového obdobia prináša ďalšie riziká. Podľa Remišovej minister Takáč zatiaľ nevypísal ani jednu novú výzvu, Slovensku tak podľa nej hrozí prepadnutie aj nových eurofondov.
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

✈️ Popradské letisko čelí škandálu — Denník N skrytou kamerou zachytil, ako v letiskových baroch predávali alkohol, ale do kasy účtovali nealko, čo potvrdila aj finančná správa ako porušenie zákona. Hrozia pokuty do 30-tisíc eur.

➡️ Letisko si za 3-tisíc eur najalo advokátsku kanceláriu Beňo & Partners, ktorá v „analýze“ tvrdí, že šlo len o administratívnu chybu, nie nelegálny predaj.

➡️ Opozícia to označila za výsmech: právnici a vedenie letiska tvrdia, že alkohol blokovali ako nealko, lebo zamestnanec vraj nevedel, že ho môžu predávať. Syn riaditeľa Františku však na kameru priznal, že takto to robia už rok a „nikomu to nevadilo“.

bodliak bodliak

pavol54
bodliak
pavol54
bodliak
pavol54
Ak je to podľa smerákov zle nastavené, prečo to teda nenastavili správne ?
Matovič mal vplyv že píšem čo bolo už nie som pestovateľ, radšej doveziem. však hovorí že za rok vyčerpali 200 mil., kým Matovič 50 mil
pavol54
Minister Richard Takáč potvrdil, že vlani prepadlo z programu rozvoja vidieka približne 200 miliónov eur.
Z pomalého čerpania pritom obviňoval bývalé vlády.
tak prepadlo alebo čerpali ? dohodni sa aspoň sám so sebou
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

bodliak
pavol54
bodliak
pavol54
bodliak
pavol54
pavol54
Minister Richard Takáč potvrdil, že vlani prepadlo z programu rozvoja vidieka približne 200 miliónov eur.
kde som písal to čo tvrdíš a ešte ma cituješ čo máš akú disfunkciu v jednej bunke medzi ušami
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

pavol54
bodliak
pavol54
bodliak
pavol54
bodliak
pavol54
pavol54
kde som písal to čo tvrdíš a ešte ma cituješ čo máš akú disfunkciu v jednej bunke medzi ušami
" Vycerpali za rok 200 milionov, kym Matovic 50 milionov
Takac potvrdil, ze vlani prepadlo 200 milionov "
Naposledy upravil OneUp : 01.07.25 at 19:27
Screenshot_20250701-195855_Chrome.jpg  
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Remiška je určite tá "najpovolanejšia" ktorá môže robiť takéto závery :-)))))))))))
Negoce Negoce

dnes "kľakol" Centrálny register zmlúv?
Nandrolon Nandrolon

Asi sa modlí.
bjuty smis bjuty smis

Aj tak vypadá...
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250703-132023_TikTok.jpg  
Negoce Negoce

Folklórny festival Východná, ktorý mal byť pýchou ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej (SNS), sa začal škandálom – publikum ju vypískalo hneď dvakrát.

Prvý piskot zaznel, keď vošla do amfiteátra, druhý, keď ju moderátor oficiálne privítal.

Niektorí folkloristi jej dokonca zaspievali protestnú pieseň Nebojím sa pána, ktorá sa stala hymnou folklórnych protestov proti Šimkovičovej.

Amfiteáter bol plný, sedelo v ňom asi 8 000 ľudí. Kým minulý rok prišla ministerka v kroji, tento rok zvolila civilné oblečenie. Folkloristi jej vyčítajú, že podporu tradičnej kultúry zneužíva politicky, hoci na festival išlo tento rok podstatne viac peňazí – rozpočet vzrástol zo 100-tisíc na 460-tisíc eur.

Ministerka festival označuje za výkladnú skriňu ministerstva kultúry.
OneUp OneUp

Boze, asi preto , lebo je to vzaacne
Nandrolon Nandrolon

OneUp
Čakal som, či sa jedna z tých dvoch dám ozve kritikou na obrázok od Hnupa, ale nič. Asi je to dostatočne "slušné".
Keby dal niekto Šimečku alebo Matoviča v takom tričku, tak sa tu spustí iné ukameňovanie autora príspevku.
bodliak bodliak

Nandrolon
OneUp
Čakal som, či sa jedna z tých dvoch dám ozve kritikou na obrázok od Hnupa, ale nič. Asi je to dostatočne "slušné".
Keby dal niekto Šimečku alebo Matoviča v takom tričku, tak sa tu spustí iné ukameňovanie autora príspevku.
ozval si sa ty, a to stačí
vieme, kam patríš
Nandrolon Nandrolon

Vidím, že si hovorca aj za ostatných :-)
bjuty smis bjuty smis

Z rozhovoru s Nadom

budem vždy vyšetrovateľom a polícii vychádzať v ústrety. Chodím pomaly každý týždeň k niečomu vypovedať, vždy keď mi zavolajú, dohodneme si termín a prídem. Nikdy som s tým problém nerobil. Nebudem ako Fico, ktorý utekal dva roky, aby mu nedali žltý papier, že ma ísť vypovedať alebo ako Mečiar, keď sa zabarikádoval a nechcel vypovedať a potom vyplakával, že mu tam vykopli dvere. Ani ako Gašpar, ktorý chodil po Dubaji či Zurian, ktorý zdúchol do Bieloruska. Ja jednoducho vždy prídem vypovedať, nemám čo skrývat
bodliak bodliak

Nandrolon
Vidím, že si hovorca aj za ostatných :-)
vidíš ?
a si si istý ?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať