Zavrieť

Porady

Usporiadat
bodliak bodliak

bodliak je offline (nepripojený) bodliak

Ďalší papaláš z ruZkej ropnej spoločnosti,
tentoraz ide o Transnefť a videprezidenta Andreja Badalova,
"vypadol" z okna svojho moskovského bytu na 17. poschodí.
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

bodliak
Čo si namýšľaš?
bodliak bodliak

marleau
bodliak
Čo si namýšľaš?
O kom ?
o viceprezidentovom poslednom lete alebo o tebe ?
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

marleau
bodliak
Čo si namýšľaš?
Aj mňa sa opýtaj,....alebo hockoho, kto nemá rád klérofašistov...
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Bola som tam a bolo mi z toho smutno, tak si vítanie hosťa ani kultúru nepredstavujem. Našťastie to program nenarušilo a k roztlieskávačke sa na chvíľu pridalo len zopár ľudí.
Tu je výsledok ankety z novín:
Ide o neúctivé správanie, ktoré narušuje verejné podujatia. 40%
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

.
Screenshot_20250704-223328_Gallery.jpg  
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

kukučka
Bola som tam a bolo mi z toho smutno, tak si vítanie hosťa ani kultúru nepredstavujem. Našťastie to program nenarušilo a k roztlieskávačke sa na chvíľu pridalo len zopár ľudí.
Svetovo ocenená tanečnica Sonička nič nedostala, tak z predošlej dotácie nakúpila píšťalky a pivo.
bjuty smis bjuty smis

Strana Smer, ktorej predseda teraz zaútočil na Soňu Ferienčíkovú, sa pritom jej tvorbou v minulosti chválila. Na jeseň 2016 ju vyslala ako oficiálnu zástupkyňu Slovenska do Bruselu a celý projekt podporila sumou 20-tisíc eur.

Informácia o tomto projekte je ešte stále na oficiálnej stránke Smeru aj na stránke ministerstva kultúry s nasledujúcim opisom: „Slovenský súčasný tanec a divadlo bude pri príležitosti predsedníctva Slovenska v Rade Európskej únie od 29. septembra do 2. októbra 2016 v Bruseli prezentovať jedinečný projekt Divadelného ústavu SLOV:motion (…) V projekte sa predstavia poprední slovenskí tanečníci a choreografi – Jaro Viňarský, Soňa Ferienčíková, Martina Hajdyla Lacová, Stanislav Dobák, tanečný súbor Divadlo Štúdio Tanca či company Les SlovaKs.“

Prečo ju potom vlastizradca fiča platil z násho ??

Takto si vy boľševici predstavujete zodpovedne hospodárenie ???
OneUp OneUp

pavol54
kukučka
Svetovo ocenená tanečnica Sonička nič nedostala, tak z predošlej dotácie nakúpila píšťalky a pivo.
V PO a v KE kto nakupil pistalky, ked vypiscali sneHuljaka ?
bjuty smis bjuty smis

A že si necítila potrebu dať koment, keď dezolati, vlastizradca s blbošom hecovalui dav a vykrikovali o pani prezidentke že je americká.....tu dav iba zborovo pískal, patrične ocenil správanie tej machalovej asistentky...

A pískali zborovo, sú videá....žiadnych 40 %.....
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

bjuty smis
A že si necítila potrebu dať koment, keď dezolati, vlastizradca s blbošom hecovalui dav a vykrikovali o pani prezidentke že je americká.....tu dav iba zborovo pískal, patrične ocenil správanie tej machalovej asistentky...

Ide o neúctivé správanie, ktoré narušuje verejné podujatia.“ (40 % respondentov z nejakeho prieskumu to vidí rovnako.).........tak som to prečítala ja..........
pavol54 pavol54

bjuty smis
Strana Smer, ktorej predseda teraz zaútočil na Soňu Ferienčíkovú, sa pritom jej tvorbou v minulosti chválila. Na jeseň 2016 ju vyslala ako oficiálnu zástupkyňu Slovenska do Bruselu a celý projekt podporila sumou 20-tisíc eur.

Informácia o tomto projekte je ešte stále na oficiálnej stránke Smeru aj na stránke ministerstva kultúry s nasledujúcim opisom: „Slovenský súčasný tanec a divadlo bude pri príležitosti predsedníctva Slovenska v Rade Európskej únie od 29. septembra do 2. októbra 2016 v Bruseli prezentovať jedinečný projekt Divadelného ústavu SLOV:motion (…) V projekte sa predstavia poprední slovenskí tanečníci a choreografi – Jaro Viňarský, Soňa Ferienčíková, Martina Hajdyla Lacová, Stanislav Dobák, tanečný súbor Divadlo Štúdio Tanca či company Les SlovaKs.“

Minister kultúry Maďarič - ficov zradca
bjuty smis bjuty smis

Oficiálna stránka smradu,.žiadny jeden zradca

A nazývajú to jedinečný projekt....tí majú teda vkus....
bjuty smis bjuty smis

Negoce
bjuty smis

Ide o neúctivé správanie, ktoré narušuje verejné podujatia.“ (40 % respondentov z nejakeho prieskumu to vidí rovnako.).........tak som to prečítala ja..........
Tí ľudia tam prišli na folklór....folklórny festival

A nie na tú rakúsku zrúdu, čo rozbila kultúru na Slovensku...

A žiadne verejné podujatia nebolo narušené, pozrite si to videjko
bodliak bodliak

kukučka
takže väčšina to schvaľuje, a to je dobre.
OneUp OneUp

vol54
bjuty smis

Minister kultúry Maďarič - ficov zradca
Madaric odstupil po vrazde Kuciaka, co je v normalnej demokracii bezne
pavol54 pavol54

hňupe modli sa aby deti neboli po tebe, to je utrpenie
OneUp OneUp

pavol54
hňupe modli sa aby deti neboli po tebe, to je utrpenie
Sklapni skurveny bolsevik
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Udrbávam sa na pravdivých komentároch k príspevku pána Mariána Visku****. Vie on vôbec počítať percentá v osnovách základnej školy? Lebo ináč by si tú smiešnu daň vedel vypočítať.
https://www.facebook.com/MarianVisku...MViTKf8S8K7hwl

... dobre mu tam nakladajú. Treba rýchlo čítať, kým neodmaže nesúhlasné komentáre, ak sa tak ovšem už nestalo, pre istotu jeden skopírujem, citujem:
"Ja som zaplatil takmer o 6000€ viac na dani z príjmu, kvôli zákonu 416/2020, ktorý podporil celý klub SAS. Týmto zákonom ste ZVÝŠILI daň z príjmu z 15% na 21%!!!
Napriek táraniam vášho vtedajšieho predsedu Sulíka o červenej čiare na zvyšovanie daní.
Okrem toho som na zdravotnom poistení odviedol o desiatky tisíc € viac kvôli zákonu z dielne SAS o zdravotných odvodoch z dividend!!!
A nehovoriac o zvýšenej DPH za Radičovej vlády, za ktorú hlasoval celý klub SAS!!!
Vy len tárate a pri tom ste dane a odvody VŽDY ZVYŠOVALI keď ste boli pri moci.
Aj teraz sľubujete rovnú daň 19%, čím státisícom podnikateľom a živnostníkom ZVÝŠITE daň z 10% na 19%!!!! - pozrite si svoje vlastné video."

a ešte jeden "Pri maximálnej snahe o zlučovanie platieb je to 4 395,81€, ktoré mohli byť využité napriklad na zlepšenie pracovných podmienok zamestnancov, alebo koncoročné odmeny."
... tu by som položil otázku, či pani minulý rok navýšila odmeny o 4 400 eur, oproti roku 2023, keďže by to mohla použiť na odmeny. Okrem toho to musí byť super podnikateľka, keď mala obrat /BEZ VYUŽITIA STROPU 40 EUR PRI AKEJKOľVEK PLATBE, ČO JE V REÁLE NEREÁLNE/ viac ako 1 mil. 98 tis. eur za 3 mesiace!!!. No, nech napíše akú má jej firma maržu a už posúdime, ako moc ju to zaťaží.

... to akých debilov tu idú títo saskári klamať?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať