Udrbávam sa na pravdivých komentároch k príspevku pána Mariána Visku****. Vie on vôbec počítať percentá v osnovách základnej školy? Lebo ináč by si tú smiešnu daň vedel vypočítať.
https://www.facebook.com/MarianVisku...MViTKf8S8K7hwl
... dobre mu tam nakladajú. Treba rýchlo čítať, kým neodmaže nesúhlasné komentáre, ak sa tak ovšem už nestalo, pre istotu jeden skopírujem, citujem:
"Ja som zaplatil takmer o 6000€ viac na dani z príjmu, kvôli zákonu 416/2020, ktorý podporil celý klub SAS. Týmto zákonom ste ZVÝŠILI daň z príjmu z 15% na 21%!!!
Napriek táraniam vášho vtedajšieho predsedu Sulíka o červenej čiare na zvyšovanie daní.
Okrem toho som na zdravotnom poistení odviedol o desiatky tisíc € viac kvôli zákonu z dielne SAS o zdravotných odvodoch z dividend!!!
A nehovoriac o zvýšenej DPH za Radičovej vlády, za ktorú hlasoval celý klub SAS!!!
Vy len tárate a pri tom ste dane a odvody VŽDY ZVYŠOVALI keď ste boli pri moci.
Aj teraz sľubujete rovnú daň 19%, čím státisícom podnikateľom a živnostníkom ZVÝŠITE daň z 10% na 19%!!!! - pozrite si svoje vlastné video."
a ešte jeden "Pri maximálnej snahe o zlučovanie platieb je to 4 395,81€, ktoré mohli byť využité napriklad na zlepšenie pracovných podmienok zamestnancov, alebo koncoročné odmeny."
... tu by som položil otázku, či pani minulý rok navýšila odmeny o 4 400 eur, oproti roku 2023, keďže by to mohla použiť na odmeny. Okrem toho to musí byť super podnikateľka, keď mala obrat /BEZ VYUŽITIA STROPU 40 EUR PRI AKEJKOľVEK PLATBE, ČO JE V REÁLE NEREÁLNE/ viac ako 1 mil. 98 tis. eur za 3 mesiace!!!. No, nech napíše akú má jej firma maržu a už posúdime, ako moc ju to zaťaží.
... to akých debilov tu idú títo saskári klamať?