Zavrieť

Porady

Usporiadat
bodliak bodliak

bodliak je offline (nepripojený) bodliak

Nandrolon
Udrbávam sa na pravdivých komentároch k príspevku pána Mariána Visku****. Vie on vôbec počítať percentá v osnovách základnej školy? Lebo ináč by si tú smiešnu daň vedel vypočítať.
https://www.facebook.com/MarianVisku...MViTKf8S8K7hwl

... dobre mu tam nakladajú. Treba rýchlo čítať, kým neodmaže nesúhlasné komentáre, ak sa tak ovšem už nestalo, pre istotu jeden skopírujem, citujem:
"Ja som zaplatil takmer o 6000€ viac na dani z príjmu, kvôli zákonu 416/2020, ktorý podporil celý klub SAS. Týmto zákonom ste ZVÝŠILI daň z príjmu z 15% na 21%!!!
Napriek táraniam vášho vtedajšieho predsedu Sulíka o červenej čiare na zvyšovanie daní.
Okrem toho som na zdravotnom poistení odviedol o desiatky tisíc € viac kvôli zákonu z dielne SAS o zdravotných odvodoch z dividend!!!
A nehovoriac o zvýšenej DPH za Radičovej vlády, za ktorú hlasoval celý klub SAS!!!
Vy len tárate a pri tom ste dane a odvody VŽDY ZVYŠOVALI keď ste boli pri moci.
Aj teraz sľubujete rovnú daň 19%, čím státisícom podnikateľom a živnostníkom ZVÝŠITE daň z 10% na 19%!!!! - pozrite si svoje vlastné video."

a ešte jeden "Pri maximálnej snahe o zlučovanie platieb je to 4 395,81€, ktoré mohli byť využité napriklad na zlepšenie pracovných podmienok zamestnancov, alebo koncoročné odmeny."
... tu by som položil otázku, či pani minulý rok navýšila odmeny o 4 400 eur, oproti roku 2023, keďže by to mohla použiť na odmeny. Okrem toho to musí byť super podnikateľka, keď mala obrat /BEZ VYUŽITIA STROPU 40 EUR PRI AKEJKOľVEK PLATBE, ČO JE V REÁLE NEREÁLNE/ viac ako 1 mil. 98 tis. eur za 3 mesiace!!!. No, nech napíše akú má jej firma maržu a už posúdime, ako moc ju to zaťaží.

... to akých debilov tu idú títo saskári klamať?
A že teba oklamali, ti nevadí ?
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Niektorí by príspevky, ktoré sú pre ľudí nad 5 rokov radšej ani nemali čítať....
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

bjuty smis
Negoce
bjuty smis
A že si necítila potrebu dať koment, keď dezolati, vlastizradca s blbošom hecovalui dav a vykrikovali o pani prezidentke že je americká.....tu dav iba zborovo pískal, patrične ocenil správanie tej machalovej asistentky...

A pískali zborovo, sú videá....žiadnych 40 %.....
Ide o neúctivé správanie, ktoré narušuje verejné podujatia.“ (40 % respondentov z nejakeho prieskumu to vidí rovnako.).........tak som to prečítala ja..........
Tí ľudia tam prišli na folklór....folklórny festival

A nie na tú rakúsku zrúdu, čo rozbila kultúru na Slovensku...

A žiadne verejné podujatia nebolo narušené, pozrite si to videjko
vyjadrila som sa k tým percentám.........

Martinka z Kittsee nedostala nič viac, len presne to, čo si vypýtala svojim správaním

"Nebojím, nebojím sa pána" Toto nie je len pieseň — je to facka pre tých hore. ‚Nebojím sa pána‘ znie jasne: strach tu končí.
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

Nandrolon
Boli ste vôbec niekto dnes na Cyrilo Metodských oslavách, či tu iba drístate /o sebe nepíšem, lebo "chválenkár" či ako to bolo....
edit: nemyslím tie "panské oslavy" ale 2:50h. omšu v kostole....
Co si zase oslavoval ?
Borovicku podavali ?
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

Európa na čele s Nemeckom a Francúzskom na najlepšej ceste k zániku.
OneUp OneUp

marleau
Ved sa odstahuj s Ficom do krajiny zazrakov ruSSka
Naposledy upravil OneUp : 05.07.25 at 20:46
Screenshot_20250705-171815_TikTok.jpg  
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

marleau
no čo, nejaká mešita navyše
OneUp OneUp

Nandrolon
Boli ste vôbec niekto dnes na Cyrilo Metodských oslavách, či tu iba drístate /o sebe nepíšem, lebo "chválenkár" či ako to bolo....
Boli to 2 migranti, ktori priniesli nabozenstvo, ktore nepouzivame a pismo, ktorym nepiseme
OneUp OneUp

Nandrolon
OneUp
Nandrolon
Co si zase oslavoval ?
Borovicku podavali ?
Dnes budem oslavovať dcérine meniny, budem chodiť 4X4. !!
:-)))

edit: povedz potomkom, nech ťa nechovajú v kostole ale nech ťa spláchnu do záchodu, síce, možno to aj s tým tvojim popolom urobia. Hore mi povieš, ako to pálilo.
Ze pozdravujem tvoju dceru edit
Dnes ma meniny Patrik
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

pavol54
marleau
no čo, nejaká mešita navyše
Presne tak, na Slovensku mešity chýbajú..........

Uzbekovia sa už pripravujú. Vševládca R. F. IV., budúce blahorodie, pozval 150 000 Uzbekov na Slovensko, nech prídu ..........

Len pripomínam — keď ste nechceli kresťanov, prídu moslimovia.

Dal si množstvo videí od Zora, ale toto nie — nečudujem sa, veď je to priama kritika RFIV.

Celé tie jeho reči o tom, ako kritizoval vládu za migrantov , "strážil" pred nimi hranice, a teraz ich sám pozýva z Uzbekistanu…

A tvrdí, že Uzbekistan je pritom brána do Afganistanu.

Veď ako inak , je to geniálne…(pre jeho voličov)

pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

OneUp
Nandrolon
OneUp
Nandrolon
Co si zase oslavoval ?
Borovicku podavali ?
Dnes budem oslavovať dcérine meniny, budem chodiť 4X4. !!
:-)))

edit: povedz potomkom, nech ťa nechovajú v kostole ale nech ťa spláchnu do záchodu, síce, možno to aj s tým tvojim popolom urobia. Hore mi povieš, ako to pálilo.
Ze pozdravujem tvoju dceru edit
Dnes ma meniny Patrik
oslavy sa robia väčšinou v nedeľu
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250706-132918_Gallery.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250708-153048_Gallery.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250708-215524_Gallery.jpg  
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Čo ma "potešilo"? Riešenie situácie po víchrici.... Mestá zháňajú, prosia o pomoc pri odstraňovaní dôsledkov prírodného vyčíňania o dobrovoľníkov. PREČO štátne orgány(ktoré majú v evidencii uchádzačov o zamestnanie, poberateľov podpory v nezamestnanosti) NEPOŠLÚ na tieto práce týchto ľudí? Svoje dávky dostávajú z daní tých, čo pracujú, aj tých dobrovoľníkov - tak nech si ich ZASLÚŽIA! A hneď by boli stovky ľudí, ktorí by to urobili!
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250709-214115_TikTok.jpg  
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Muž s chladnou zbraňou...
bodliak bodliak

Nandrolon
Dokázali by mestá a obce šmahom ruky vybaviť pracovnými a ochrannými prostriedkami stovky, ba až tisíce ľudí? Či ako si to predstavuješ?
Myslíš, že sa v dedine nenájde fúrik, pílka, 5 lopát, a 3 metly pre 10 ľudí ?
Už argumentuješ tisíckami ? Budú zvážať busom ako minulý týždeń na Devín ?

Nie sú ľudia, zle je. Sú ľudia zle je. Ako si to predstavuješ ?
bodliak bodliak

Nandrolon
Každá obec má nezamestnaných, ktorí robia v obci rôzne pomocné práce pre obec. Tých môžu vyslať hocikedy, ale vyslať všetkých dlhodobo nezamestnaných do terénu, alebo dokonca všetkých nezamestnaných je zo dňa na deň nemožné.
zase "všetkých" a "zo dňa na deň"
ani jedno z toho nikto nežiada

len furt hľadáš výhovorky
bodliak bodliak

Nandrolon
Aké výhovorky?
Treba im odobrať sociálku a podporu a sami sa budú hlásiť, ale to sa vám "nemakačenkom" už zase nepáči, čo?
.
nemakačenka vidíš každé ráno v zrkadle

Keď sa budú sami hlásiť, to už obce problém s náradím a ochrannými pomôckami mať nebudú ?
zase ideš od mantinela k mantinelu ?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať