Zavrieť

Porady

Usporiadat
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

Čoskoro sa to zmení. Nikoho už nezaujíma vaša progresívna politika. Za chvíľu budú voľby v Česku, Nemecku. Potom uvidíme, kde sa to bude uberať.
vlado 33 vlado 33

Veronika, možno hajzel Šimečka by to skôr pochopil, ako tento degeš. Ale chcel som sa baviť slušne zo začiatku, to musíš uznať. Až keď začal blúzniť, tak som toho nechal.
"Aj pre tvoju bývalú rodinu...či si si prechlastal..."
vlado 33 vlado 33

yz117
vlado 33

Čoskoro sa to zmení.... Za chvíľu budú voľby v Nemecku...
Sused mi tvrdil, že v Nemecku už voľby boli,ale že šetria, tak to NECHÁPAVÝM neoznamujú
Máš pravdu, neboli ovácie, nevšimol som si to
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Palko to pekne vystihol
vlado 33 vlado 33

duves
Palko to pekne vystihol
Veľmi poučný prejav. Pre niekoho aj náučný
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

.
Screenshot_20250308-182914_Chrome.jpg  
duves duves

Niekto
Rusi hlásia záverečnú bitku o Kursk, situácia je pre Ukrajinu kritická

https://standard.sk/899145/rusi-hlas...jinu-kriticka/
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Hmmmm.... preberať "správy" od konšpiračného webu - no paráda.
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Ty s tým konšpiračným programom neprestaneš? Veď daj tie tvoje dôveryhodnejšie správy, môžeš aj s pečiatkou, len kto ti ju dá?
misoft misoft

Nuž - šéfredaktor Jaroslav Daniška a Peter Núñez - to sú fakt "dôveryhodné" osoby. Nájdi si niečo o ich "webe" a zistíš i sama, čo je zač.
duves duves

Niekto
misoft
ty určuješ čo je konšpiračné? alebo tvoj líder Šimečka?
misoft misoft

TY ma zo Šimečkom NESPÁJAJ! Ja by som ťa mohol spájať s Postreleným Birmovaným Hranolom.
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

misoft
TY ma zo Šimečkom NESPÁJAJ! Ja by som ťa mohol spájať s Postreleným Birmovaným Hranolom.
alebo inak = brat v Kristu, neskôr ateista, potom komunista a teraz anzugový demokrat v USA
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Negoce
misoft
alebo inak = brat v Kristu, neskôr ateista, potom komunista a teraz anzugový demokrat v USA
Myslíš Kiska? alebo pradedo Šimečka?
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

misoft
Nuž - šéfredaktor Jaroslav Daniška a Peter Núñez - to sú fakt "dôveryhodné" osoby. Nájdi si niečo o ich "webe" a zistíš i sama, čo je zač.
Ak sa nemýlim, Daniška už nie je šefradaktorom Štandardu, s ním sa pobalilo aj to jadro, Vladimír Palko či Dag Daniš a ďalšia desiatka redaktorov, zdá sa však, že sa viacerí vrátili ako Dag Daniš. To samozrejme nič nemení na dôveryhodnosti toho webu, a ani súd ho zatiaľ neškrtol zo zoznamu konspiratori.sk https://domov.sme.sk/c/23364836/denn...piratorov.html
Naposledy upravil majkii : 11.03.25 at 21:08
duves duves

Niekto
majkii
misoft
Ak sa nemýlim, Daniška už nie je šefradaktorom Štandardu, s ním sa pobalilo aj to jadro, Vladimír Palko či Dag Daniš a ďalšia desiatka redaktorov, zdá sa však, že sa viacerí vrátili ako Dag Daniš. To samozrejme nič nemení na dôveryhodnosti toho webu, a ani súd ho zatiaľ neškrtol zo zoznamu konspiratori.sk https://domov.sme.sk/c/23364836/denn...piratorov.html
No ty to maš riadne dopletene. Čítaj s porozumením.

Žiadny súd neurčil čo je, alebo nie je konšpiratívny web.
To čo je, je spor, ktory súd ešte nerozhodol.

A takto vážení progresívci fungujete, nečítate s porozumením, stačí vám nadpis. Banda debilkov.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

duves
majkii
misoft
No ty to maš riadne dopletene. Čítaj s porozumením.

Žiadny súd neurčil čo je, alebo nie je konšpiratívny web.
To čo je, je spor, ktory súd ešte nerozhodol.

A takto vážení progresívci fungujete, nečítate s porozumením, stačí vám nadpis. Banda debilkov.
a to sú teraz maturity. Pripomeniem: základná povinnosť každého maturanta "čítaj s porozumením" Takže aj o vykonaní maturít by sa dalo niečo pohovoriť.
kukučka kukučka

K tomu čo som písala misoftovi len doplním: kukni sa radšej, kto a odkiaľ platil majiteľom stránky konšpirátori.sk.
kukučka kukučka

misoft
Nemal pravdu? Ako tá bitka skončila?
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nevysvetlíš, nepochopí...škoda sa namáhať.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať