Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Somár, ktorý urobil tento obrázok zabudol, že na strednej sa tituly neudeľujú. Takže 12 rokov? To je základka 8 + stredná 4, kde je VŠ?
Ale čo čakať od sprostého progresívca...
Somár, ktorý urobil tento obrázok zabudol, že na strednej sa tituly neudeľujú. Takže 12 rokov? To je základka 8 + stredná 4, kde je VŠ?
a ty mas aku vysoku ? VSZ, ?
Ináč by ten obrázok neurobil....
Zase si dopitý? prečítaj si to ešte raz čo píšeš a na koho reaguješ.
Aký obrázok som ja urobil?
:-)
a ty mas aku vysoku ? VSZ, ?
Ináč by ten obrázok neurobil....
Zase si dopitý? prečítaj si to ešte raz čo píšeš a na koho reaguješ.
Aký obrázok som ja urobil?
:-)
Je niekoľko možností:
1. neudržíš myšlienku
2. si vzťahovačný, skrátka trafená hus zagágala
3. máš problém s chápaním písaného textu
Teraz tu nakúkam :-))) a odpoveď nevidím. Nevadí, niekomu stačí chodiť do školy iba 12 rokov a potom si napr. na Paneurópskej VŠ kúpi titul, prípadne mu ho istá strana vybaví /to má ešte lacnejšie/ :-)))
Poznáme, poznáme takých....
Teraz tu nakúkam :-))) a odpoveď nevidím. Nevadí, niekomu stačí chodiť do školy iba 12 rokov a potom si napr. na Paneurópskej VŠ kúpi titul, prípadne mu ho istá strana vybaví /to má ešte lacnejšie/ :-)))
Poznáme, poznáme takých....
Poznáme, poznáme, napr. najnovšie takýto diplom svojho času získal riaditeľ SIS, čo odpísal celé vypracované práce dr. Čentéša.