Zavrieť

Porady

Usporiadat
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

bodliak
Nandrolon
bodliak
veronikasad
bodliak
veronikasad
bodliak
veronikasad
Na nete som videla jeho vysvedčenie zo štvrtého ročníka so zamazanými známkami a vymeskanymi hodinami. Prečo ??? Dobrý žiak sa svojimi známkami rád pochváli ...
zdroj ? link ?
pohľadaj si, ak ho medzitým nevymazali... Nejaká súkromná Cirkevná škola mne nie moc známeho náboženstva...
nešír bludy
keď myslíš?? Fotka jeho vysvedčenia mi naskočila pred pár dňami bez vyhľadávania, neulozila som ju, bola na originálnom tlačive vysvedčenia školy, už mi ju google nenasiel
Si až taká chudera ?
Si až taký ovisnutý plešatý čurák?
Ty si usvedčený klamár.
A ty impotentný a ovisnutý čurák, ktorý tu ako jediný v histórii udelil vyše 5 000 kusov mínusiek, keď boli v režime utajenia.
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Že vás netrápi enormné zdražovanie všetkého, kam sa len človek pozrie ale presný názov jeho základnej školy. Unikajú vám podstaty a chcelo by to trocha chochmesu a kritického myslenia.
bodliak bodliak

bodliak je offline (nepripojený) bodliak

Nandrolon
bodliak
Nandrolon
bodliak
veronikasad
bodliak
veronikasad
bodliak
veronikasad
Na nete som videla jeho vysvedčenie zo štvrtého ročníka so zamazanými známkami a vymeskanymi hodinami. Prečo ??? Dobrý žiak sa svojimi známkami rád pochváli ...
zdroj ? link ?
pohľadaj si, ak ho medzitým nevymazali... Nejaká súkromná Cirkevná škola mne nie moc známeho náboženstva...
nešír bludy
keď myslíš?? Fotka jeho vysvedčenia mi naskočila pred pár dňami bez vyhľadávania, neulozila som ju, bola na originálnom tlačive vysvedčenia školy, už mi ju google nenasiel
Si až taká chudera ?
Si až taký ovisnutý plešatý čurák?
Ty si usvedčený klamár.
A ty impotentný a ovisnutý čurák, ktorý tu ako jediný v histórii udelil vyše 5 000 kusov mínusiek, keď boli v režime utajenia.
Pekne si tu ventiluješ svoje komplexy
bodliak bodliak

veronikasad
Nandrolon
Nebola to asi moc dobrá evanjelická škola, keď vychovala človeka s takými názormi...
na tom vysvdčení bol celý názov školy, určite sa vtedy nevolala základná evanjelická škola ...
No, čo si ešte vymyslíš ? Že školský rok nezačali v septembri ?
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

tieto dezinformacie rozsiruju dementi E.Kalinak a Nevedalova
a dron
Screenshot_20251007-150503_Chrome.jpg  
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Nandrolon
Nebola to asi moc dobrá evanjelická škola, keď vychovala človeka s takými názormi...

čiže evanjelická

nie ako tu už týždne klameš osobitná.....
bjuty smis bjuty smis

GESTAPO...nezákonný hon na smerákov za vlády vlastizradnej fiči

KOŠICE. Podnikateľovi Štefanovi Žigovi potvrdili za podplácanie exšéfa finančnej polície Národnej kriminálnej agentúry Bernarda Slobodníka peňažný trest vo výške 100 000 eur.

Utorkové rozhodnutie Najvyššieho súdu SR je právoplatné. Ten dospel k záveru, že rozsudok súdu prvého stupňa je správny a zákonný, pokiaľ ide o výrok o vine, rovnako tak aj o výrok o treste.

Čítajte viac: https://kosice.korzar.sme.sk/c/23554...0-000-eur.html
bjuty smis bjuty smis

a aj niečo potešilo )))))

ach, ten Váš vlastizradca

Fico so Sakovou narazili. Stámilióny na energie Brusel nezaplatí, poskladajú sa na ne Slováci

Na energopomoc má ísť 435 miliónov eur.

Fico a Saková dlhé týždne presviedčali verejnosť, že energopomoc za 435 miliónov eur, ktorá má putovať až 90 percentám domácností, bude financovaná z eurofondov. Čiže priamo slovenskú štátnu pokladnicu, pre ktorú minister financií Ladislav Kamenický (Smer) pripravil už tretí balík konsolidačných opatrení, by to nemalo nič stáť.

Realita bude iná. Európska komisia tvrdí, že použiť európske peniaze na „kúrenie“ v kotloch je neprípustné a v rozpore s jej pravidlami. Uviedla to v odpovedi na otázky portálu Euractiv: „Energetické kompenzácie pre obyvateľov nepatria do priorít kohéznej politiky.“

Čítajte viac: https://index.sme.sk/c/23554166/ener...elektrina.html
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

bjuty smis
GESTAPO...nezákonný hon na smerákov za vlády vlastizradnej fiči

KOŠICE. Podnikateľovi Štefanovi Žigovi potvrdili za podplácanie exšéfa finančnej polície Národnej kriminálnej agentúry Bernarda Slobodníka peňažný trest vo výške 100 000 eur.

Utorkové rozhodnutie Najvyššieho súdu SR je právoplatné. Ten dospel k záveru, že rozsudok súdu prvého stupňa je správny a zákonný, pokiaľ ide o výrok o vine, rovnako tak aj o výrok o treste.

Čítajte viac: https://kosice.korzar.sme.sk/c/23554...0-000-eur.html
"Mě by jen zajímalo, kde udělali soudruzi zo Smerohlasu" chybu.
OneUp OneUp

rad radom vsetkych odsudia
Keby Kiska nebol az tak cestny, mal posla Hranola na US.
Dnes by tu po Smrade nebolo ani chyru
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

vtip storočia
Negoce Negoce

OneUp
tieto dezinformacie rozsiruju dementi E.Kalinak a Nevedalova
a dron
Vyzerá to tak, že osobitné školy sa hrubo podceňujú

alebo kto už tomuto bludu mohol uveriť?
Negoce Negoce

Nandrolon
Krátko a jasne: primárnu zodpovednosť za výchovu má rodina (rodičia).

Škola k tomu pridáva výchovu a vzdelávanie v školskom prostredí – učí vedomosti, pravidlá spolužitia, pracovné návyky, kritické myslenie.

Škola je teda partner, nie náhrada rodičov.
Nandrolon Nandrolon

bjuty smis
a aj niečo potešilo )))))

ach, ten Váš vlastizradca

.

Fico so Sakovou narazili. Stámilióny na energie Brusel nezaplatí, poskladajú sa na ne Slováci

Na energopomoc má ísť 435 miliónov eur.

Fico a Saková dlhé týždne presviedčali verejnosť, že energopomoc za 435 miliónov eur, ktorá má putovať až 90 percentám domácností, bude financovaná z eurofondov. Čiže priamo slovenskú štátnu pokladnicu, pre ktorú minister financií Ladislav Kamenický (Smer) pripravil už tretí balík konsolidačných opatrení, by to nemalo nič stáť.

Realita bude iná. Európska komisia tvrdí, že použiť európske peniaze na „kúrenie“ v kotloch je neprípustné a v rozpore s jej pravidlami. Uviedla to v odpovedi na otázky portálu Euractiv: „Energetické kompenzácie pre obyvateľov nepatria do priorít kohéznej politiky.“

Čítajte viac: https://index.sme.sk/c/23554166/ener...elektrina.html
Teba fakt potešilo, že Slováci sa budú musieť na niečo skladať? Typický progresívec. Čím horšie, tým lepšie
OneUp OneUp

skladat sa budu musiet kvoli......
Screenshot_20250930-133600_Chrome.jpg  
OneUp OneUp

prezident vojny
Screenshot_20250820-140702_Gallery.jpg  
bodliak bodliak

OneUp
prezident vojny
ruZi sú takí mierumilovní,
že miesto svojich ženú do zákopov tuvijcov, čečenov, dagestancov, ingušov, baškircov, čuvašov, jakutov, ... a už nepohrdnú ani so severokórejcami a černochmi z Afriky.

Vždy to tak robili.
Nandrolon Nandrolon

Bodliak, snažíš sa tu zo seba robiť slušného inteligentného človeka, ale to, čo si robil predtým takýto človek nikdy nespraví.
bodliak bodliak

Nandrolon
Bodliak, snažíš sa tu zo seba robiť slušného inteligentného človeka, ale to, čo si robil predtým takýto človek nikdy nespraví.
Čo som robil ?
A komu robíš obhajcu ?
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Som bojovník proti mafii
OneUp
prezident vojny
Je tam kopec nezmyslov, presne ako ty si cely nezmysel.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať