Zavrieť

Porady

Usporiadat
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Som bojovník proti mafii
argumentuje predseda Úradu pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO) Jozef Holjenčík. Odmieta tvrdenie exminisra Karla Hirmana, že ruský plyn nevychádza ako lacnejší. „Ja sa divím tomuto vyjadreniu pána Hirmana a nebudem to komentovať. Bol ministrom hospodárstva, mal prístup k tomu ruskému kontraktu a mohol si to naštudovať.“
https://e.dennikn.sk/4890939/cim-niz...adu-holjencik/
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

bodliak
Nandrolon
Bodliak, snažíš sa tu zo seba robiť slušného inteligentného človeka, ale to, čo si robil predtým takýto človek nikdy nespraví.
Čo som robil ?
A komu robíš obhajcu ?
Dal si viacerým užívateľom dokopy vyše 5000 mínusiek, jeden z tých užívateľov som bol ja. Toto hocikto nedokáže, s takou poruchou si sa už musel narodiť, nech teraz píšeš čokoľvek...
Tú nálepku máš už nadosmrti.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

prečo to sem dávaš ?
aby si poukázal, že holjenčík je ekonomický anál fabet, sprostý trulo a klamár ?

to vieme dávno......
bjuty smis bjuty smis

Nandrolon
bodliak
Nandrolon
Bodliak, snažíš sa tu zo seba robiť slušného inteligentného človeka, ale to, čo si robil predtým takýto človek nikdy nespraví.
Čo som robil ?
A komu robíš obhajcu ?
Dal si viacerým užívateľom dokopy vyše 5000 mínusiek, jeden z tých užívateľov som bol ja. Toto hocikto nedokáže, s takou poruchou si sa už musel narodiť, nech teraz píšeš čokoľvek...
s tým, čo si tu ty navyvádzal by sa mal hneď prestať to tu zasmraďovať takouto témou...
Nandrolon Nandrolon

No, ty si ožratý na šuťáku nebol o nič lepší :-)
bodliak bodliak

bodliak je offline (nepripojený) bodliak

Nandrolon
bodliak
Nandrolon
Čo som robil ?
A komu robíš obhajcu ?
tvoje nálepky sú relevantné ako opadnuté lístie
s mínuskovaním som nezačal ja, mínuskovať ste začali mňa

poruchu máš ty a tvoji zelení kumpáni,
ste vulgárni, neprispôsobiví grobiani, ste hrubí k ženám a riešite si tu svoje komplexy menejcennosti
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

duves
OneUp
prezident vojny
Je tam kopec nezmyslov, presne ako ty si cely nezmysel.
hlavne rok 1968
Screenshot_20251007-141007_Gallery.jpg  
OneUp OneUp

Nandrolon
bodliak
Nandrolon
Čo som robil ?
A komu robíš obhajcu ?
ako si to zistil, ze 5000 minusiek ?
ved ty len svoje vidis
Nandrolon Nandrolon

OneUp
Nandrolon
bodliak
Nandrolon
Čo som robil ?
A komu robíš obhajcu ?
ako si to zistil, ze 5000 minusiek ?
ved ty len svoje vidis
Si myslíš, že so mnou sa v pozadí nikto nebaví rovnako ako s tebou?
bodliak bodliak

Nandrolon
A vyplakal sa ti na ramene, alebo do piva ?
Mimochodom, povedz mu, že ani počítať nevie.
Nandrolon Nandrolon

Takže zase si začal mínuskovať staré príspevky v radách.
Si chorý, nech ti padne na úžitok ty impotentný čurák.
OneUp OneUp

Nandrolon
krestan
bodliak bodliak

Nandrolon
Tak ti hovorí tvoja stará, že ?
bjuty smis bjuty smis

DUVESOV EXPERT ))))

štát vďaka tranzitu ruského plynu perfektne zarábal. „To bolo okolo šesťsto miliónov eur za rok. Teraz máme nulu, lebo sme hrdí Európania a ideme podporovať niekoho iného,“ myslí si.

a komu chce ten blbeček tranzitovať plyn ? kto mu dá tých 600 000 000, ked sa Rakušania, aj Cesi už ruSSkého plynu zbavili ??? jediný, kto nám teraz za tranzit platí je paradoxne Ukrajina...na ktorú tieto svine ešte aj nadávajú---
bjuty smis bjuty smis

bodliak
Nandrolon
A vyplakal sa ti na ramene, alebo do piva ?
Mimochodom, povedz mu, že ani počítať nevie.
však na to je porada...aby sa o tebe bavil s niekym v pozadí...

a keď mu tu dokážeš, že sprosto klame s osobitnou školu, trak sprška vulgarizmov a osobné útoky...

v pozadí to tam má drsňáčky.....
duves duves

Som bojovník proti mafii
Orbán sa nese*e
Orbán.jpg  
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Nandrolon
Negoce
Nandrolon
Nebola to asi moc dobrá evanjelická škola, keď vychovala človeka s takými názormi...
Krátko a jasne: primárnu zodpovednosť za výchovu má rodina (rodičia).

Škola k tomu pridáva výchovu a vzdelávanie v školskom prostredí – učí vedomosti, pravidlá spolužitia, pracovné návyky, kritické myslenie.

Škola je teda partner, nie náhrada rodičov.
Presne som vedel že sa ozveš a aj do bodky čo napíšeš.
Nikde som nepísal, že škola má primárnu zodpovednosť na výchove, ale veľkou časťou sa na nej podieľa.
OMG....

cituje ťa......... "Nebola to asi moc dobrá evanjelická škola, keď vychovala človeka s takými názormi"...kde máš rodinu? primárnu zodpovednosť? veľkú časť?

Výchova je primárne na rodičoch, škola najmä vzdeláva a výchovne len dopĺňa.
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

[QUOTE="Negoce"]
Nandrolon
Negoce
Nandrolon
Nebola to asi moc dobrá evanjelická škola, keď vychovala človeka s takými názormi...
Krátko a jasne: primárnu zodpovednosť za výchovu má rodina (rodičia).

Škola k tomu pridáva výchovu a vzdelávanie v školskom prostredí – učí vedomosti, pravidlá spolužitia, pracovné návyky, kritické myslenie.

Škola je teda partner, nie náhrada rodičov.
Presne som vedel že sa ozveš a aj do bodky čo napíšeš.
Nikde som nepísal, že škola má primárnu zodpovednosť na výchove, ale veľkou časťou sa na nej podieľa.
OMG....

citujem ťa......... "Nebola to asi moc dobrá evanjelická škola, keď vychovala človeka s takými názormi"...kde máš rodinu? primárnu zodpovednosť? veľkú časť?

Krátko a jasne: Výchova je primárne na rodičoch, škola najmä vzdeláva a výchovne len dopĺňa.
Naposledy upravil Negoce : 09.10.25 at 08:57
duves duves

Som bojovník proti mafii
Multikultúrne obohatenie
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok...yral-ucitelku/
duves duves

Som bojovník proti mafii
Z FB Jana Neznáma a jej odkaz Šimečkovi: Kto ty vlastne si???? Kto je tvoja rodina a čo urobila pre Slovensko??? ������ Môj dedo vyrábal všetko z dreva!!!! Moja babka ešte v starom rubáši, aj keď mala 80 rokov, chodila do chmeľu!!! Môj otec budoval cesty, moja mama naučila tisíce detí tkať látky!!!! Môj strýko opravoval lietadlá, druhý zachránil obyvateľov dediny a potom ho trafil granát v druhej svetovej vojne!!!! Tak sa pýtam Mišo, čo urobila tvoja rodina pre tento štát???������ Vyzeráte ako rodinka úžasných, ale kde sú výsledky??? Čím ste prispeli tomuto štátu, aby sme vedeli, prečo vás máme živiť???������ Tak to teda zhrniem.... Máš titul z Oxfordu, ale nikto ťa tam nikdy nevidel.... Zato všetci vedia, hlavne susedia, že máš titul z osobitnej školy. Tvoj otec sa chváli, že mu stačí maringotka, 200 eur na mesiac, škatuľa vína a krabička cigariet...������ Tvoja mama vraj učí rómske deti!!!! A čo ich učí???? Alebo je to jej len ďalšia fiktívna zmluva??? Soňa je populárna umelkyňa??? A kde??? Vo vesmíre??? Nikto o nej doteraz nepočul!!!!!������ Si Európan??? Ja nie, Michal...������ Ja som Slovenka!!! Zapredali ste svoje životy, vyžierate Slovensko, klamete a kradnete!!!!������ Vaše " štrajky" sú na smiech a je nám ľúto, ako dlho sme museli počúvať takto úbohých protislovenských príživníkov....������ Nie Fico, Miško....Ale ty si zbaľ svoju umelkyňu, sliepky, maringotku a prestaňte okrádať tento štát!!!! Náš štát!!! Nie sme Európa, sme Slovensko a ak sa ti nepáči, v Bruseli na námestí si postav stan!!! ������������Ďakujeme.... ���������������� ���������������� ���������������� ���������
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať