Z FB Jana Neznáma a jej odkaz Šimečkovi: Kto ty vlastne si???? Kto je tvoja rodina a čo urobila pre Slovensko??? ������ Môj dedo vyrábal všetko z dreva!!!! Moja babka ešte v starom rubáši, aj keď mala 80 rokov, chodila do chmeľu!!! Môj otec budoval cesty, moja mama naučila tisíce detí tkať látky!!!! Môj strýko opravoval lietadlá, druhý zachránil obyvateľov dediny a potom ho trafil granát v druhej svetovej vojne!!!! Tak sa pýtam Mišo, čo urobila tvoja rodina pre tento štát???������ Vyzeráte ako rodinka úžasných, ale kde sú výsledky??? Čím ste prispeli tomuto štátu, aby sme vedeli, prečo vás máme živiť???������ Tak to teda zhrniem.... Máš titul z Oxfordu, ale nikto ťa tam nikdy nevidel.... Zato všetci vedia, hlavne susedia, že máš titul z osobitnej školy. Tvoj otec sa chváli, že mu stačí maringotka, 200 eur na mesiac, škatuľa vína a krabička cigariet...������ Tvoja mama vraj učí rómske deti!!!! A čo ich učí???? Alebo je to jej len ďalšia fiktívna zmluva??? Soňa je populárna umelkyňa??? A kde??? Vo vesmíre??? Nikto o nej doteraz nepočul!!!!!������ Si Európan??? Ja nie, Michal...������ Ja som Slovenka!!! Zapredali ste svoje životy, vyžierate Slovensko, klamete a kradnete!!!!������ Vaše " štrajky" sú na smiech a je nám ľúto, ako dlho sme museli počúvať takto úbohých protislovenských príživníkov....������ Nie Fico, Miško....Ale ty si zbaľ svoju umelkyňu, sliepky, maringotku a prestaňte okrádať tento štát!!!! Náš štát!!! Nie sme Európa, sme Slovensko a ak sa ti nepáči, v Bruseli na námestí si postav stan!!! ������������Ďakujeme.... ���������������� ���������������� ���������������� ���������