Zavrieť

Porady

Usporiadat
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

tak sa prepadni za seba od hanby
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Právě se vracím s tomahawkem! ...viac
bodliak
duves
Prečo si blbeček ako ty myslí, že som zvedavý na Fica?
Zase nevieš. Ako vždy.
Mne stačí, že všetko vedia progresívne šympanzičky a ich nohsledi.
duves duves

Spomienky deda Vinca na 17.november.

duves duves

Práve čítam. Nie tupelká, revolúcie sa nerobia preto, aby ste sa vy mali lepšie. Sú v tom obrovské peniaze. Niekoho a pre niečo.

https://www.kosmas.cz/knihy/274011/r...-nemecke-marky
revoluce.jpg  
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Po odchode kritických študentov z*diskusie vyplnili uvoľnené prvé lavice iní mladíci. Jeden z*nich sa postavil a*dal premiérovi otázku, či si myslí, že incident spred týždňa bol naplánovaný.

V*skutočnosti to bol člen Smeru a*jeho mládežníckej organizácie Dominik Imrich.
Nebol jediný. „Vážený predseda vlády, ja síce otázku nemám, ale chcel by som sa vám poďakovať, že ste sem prišli, že ste prišli diskutovať s*mladými,“ predniesol ďalší naoko popradský študent, v*skutočnosti člen Mladých sociálnych demokratov Erik Kriváň.

V*hľadisku cez víkend ľudia na sociálnych sieťach identifikovali aj ďalších smeráckych mládežníkov a*nominantov, ktorí v*Poprade poslúžili ako komparz.

Napríklad Tobiáš Longauer (asistent poslanca Smeru Ľubomíra Vážneho) a*Matej Rudnický, ktorí na spoločnom videu po diskusii tvrdili, že médiá udalosti z*Popradu
prekrúcajú.

Podobné video natočili Sophia Kochanová a*Viktória Ondrišková. „Overte si, prosím vás, informácie aj od viacerých ľudí, čo boli toho zúčastnení. Nie od zaujatej mladej študentky,“ napísala Ondrišková na sociálnu sieť. Jej kolegyňa Kochanová je asistentkou poslanca Smeru Michala Kapuša.

Medzi študentmi boli primiešaní aj Róbert Učeň (riaditeľ Úradu práce, sociálnych vecí a*rodiny v*Nových Zámkoch) či Gabriel Döme (riaditeľ hospodárskej správy a verejného obstarávania Úradu geodézie, kartografie a*katastra) z*eurokandidátky Smeru
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Komparz prišiel autom? Aj cez naše ‘diaľnice’ je to rozumné.

Ak by to skúšali vlakom, možno čaká Smer SS dodnes ..........
bjuty smis bjuty smis

Ale miestna úderka sa za to nehanbí....
Negoce Negoce

Negoce
Avizovaný príhovor Roberta Fica, ktorý mal byť odvysielaný dnes o 18.45 h, sa neuskutoční. Informovala o tom STVR na základe informácie z úradu vlády.

"Matýsek se posral"?
Podpredseda Smeru Erik Kaliňák povedal, že Fica skolila viróza.

Podľa jeho slov mali v sobotu poradu a už tam videl, že premiér sa necíti dobre. Sám však predpokladá, že v pondelok bude Fico naspäť v práci.

Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/99...-17-novembrom?

kto tomu uverí?
Negoce Negoce

autor: Ľ. Ódor
582964768_716710898141105_343352505473611657_n.jpg  
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Negoce
autor: Ľ. Ódor
Prečo to píše teraz, keď nie je pri vláde, ale nerobil to vtedy, keď bol premiér?
Koľko centov investoval do železníc?
Čo urobil pre rast ekonomiky?
Ako znížil rastúci počet chudobných ľudí?
Ako riešil podvody s DPH?

... prepáč, ale toto sú drísty pre jednoduchých ľudí bez reálnych hodnôt.
Ódor bol predseda vlády, takže v určitom období najsilnejší muž v SR, nad ním už iba jeho spolustranícka kolegyňa, s ktorou bol ale jedna ruka.
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

kukučka
Ja sa nemám začo, ja sa nezastávam vulgárneho spratka!
Nechce sa mi to hľadať, ale už sa tu pýtal Nadrolon niečo v tom zmysle, či by ste sa ho zastávali, aj keby bol váš príbuzný? Zastávali?
Ja by som sa prepadla od hanby!
Je dobré vidieť takto prísne nastavené "morálne hodnoty", keď študenta, ktorý napíše expresívne jednu vetu nazvať ho vulgárnym spratkom. A čo týto tvoji, ktorých tak všemožne obhajuješ, tí majú aký morálny sever? Za týchto sa nehanbíš?

https://www.facebook.com/reel/1627038588704207

a čo za tohto vášho smeráka?

Naposledy upravil majkii : 16.11.25 at 17:42
Nandrolon Nandrolon

majkii
kukučka
Ja sa nemám začo, ja sa nezastávam vulgárneho spratka!
Nechce sa mi to hľadať, ale už sa tu pýtal Nadrolon niečo v tom zmysle, či by ste sa ho zastávali, aj keby bol váš príbuzný? Zastávali?
Ja by som sa prepadla od hanby!
Je dobré vidieť takto prísne nastavené "morálne hodnoty", keď študenta, ktorý napíše expresívne jednu vetu nazvať ho vulgárnym spratkom. A čo týto tvoji, ktorých tak všemožne obhajuješ, tí majú iný falošný morálny sever? Za týchto sa nehanbíš?
https://www.facebook.com/reel/1627038588704207
a čo za tohto vášho smeráka?
https://scontent.fbts7-1.fna.fbcdn.n...Jw&oe=691FC50D

Podľa teba je to expresívna veta? Tak ju presne napíš.
Keď dav ľudí kričal, že Čaputová je k**va, prečo to okrem pravdy nebola aj expresívna veta? Vtedy ste tu bľačali ako o život!
bjuty smis bjuty smis

Klamstvo, alebo ako vždy otrasná nevedomosť ???

Vláda L.Odora nezískala od parlamentu dôveru a nemala mandát ...

Ty si bol vtedy pol roka v kome ???

Za programové vyhlásenie vlády a vyslovenie dôvery vláde hlasovali poslanci SaS, Demokratov a poslanec za PS Tomáš Valášek, proti boli poslanci Smeru, Kotlebovej ĽSNS a Republiky. Zdržali sa poslanci Sme rodina a OĽaNO.
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

Nandrolon

Podľa teba je to expresívna veta? Tak ju presne napíš.
Keď dav ľudí kričal, že Čaputová je k**va, prečo to okrem pravdy nebola aj expresívna veta? Vtedy ste tu bľačali ako o život!
Ešte napíš že to bliakal dav smerákov. Takže falošne moralizovať nad študentom je absudrné.
bjuty smis bjuty smis

Človeka si vždy zaradíš podľa po reči...perie nemá

O žene, ktorej navyše nesiaha ani po členky toto napíše...
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Nezastávam sa smerákov, pozastavujem sa nad vašimi hodnotami.
bjuty smis bjuty smis

Ktoré naše hodnoty ti vadia ??

Sloboda ?
Demokracia ?
Nekradnúť ??
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Zastávať sa vulgárneho spratka, navyše pripravenej provokácie. Čo zase chceš prekrútiť?
Nandrolon Nandrolon

Spratka? Iba spratka?
Ten OBR debil si sám dal na internet videá ako FETUJE a porušuje všetky možné zákony, predpisy, obmedzenia.
Okrem toho mám dojem, že spáchal priestupok. Na priestupky je do 18r. imunita, či ako?
Ak smeráci ustupujú tomuto verejnému PS nátlaku, akože sa nič nestalo, tak je to chyba.
Mali by ho v rámci zákona regulérne potrestať.
Nandrolon Nandrolon

kukučka
Zastávať sa vulgárneho spratka, navyše pripravenej provokácie. Čo zase chceš prekrútiť?
Karma ich dobehne. Bohužiaľ väčšinou na deťoch a vnúčatách. Potom sa čudujú a plačú, že prečo sa to stalo práve nám /treba hľadať v minulosti prečo/...
Ale neveriacim odkundesom je to jedno. Pochovajú si dieťa a kradnú ďalej.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať