Zavrieť

Porady

Ako obnoviť licenciu office 365 ?

Končí mi elektronická licencia Microsoft office 365 a zaplatil som si „obnovu“ na daľší rok.
Kupoval som to na ALZE , ale to je asi jedno , ide mi o to , že všade síce sú návody ako kúpiť a inštalovať office 365 , ale nikde nie je návod , ako uplatniť iba obnovu. Mám vygenerovaný nový licenčný kľúč a snád nemám znova inštalovať znova celý balík ? Minulý rok som to totiž urobil a mesiac sa mi ”bili“ údaje z nového a predošolného konta.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

ivka70 je offline (nepripojený) ivka70

ivka70
    Ako presne si si ju kupoval?
    Tu su 2 navody, ako sa obnovuje kluc.
    Snad si si nekupil zasa novy ....
    https://support.microsoft.com/sk-sk/...f-16d682e8b545
    3 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    comodo Kúpil som to na ALZE , ako Obnovu. Sami mi to ponúkli .
    Po zaplatení sa mi v knižnici ALZy vygeneroval nový kód.
    Ja však neviem kam ten kód dať. To spustit nanovo inaštaláciu ? ved je to blbosť.
    AK v pc kliknem napr. pri worde hore na lištu , tak sa mi tam zobrazí konto a jedine čo sa dá robiť je odhlásiť sa , čo nepotrebujem.
    Fakt ma ide trafiť šľak z takýchto metód , keď im človek vycapí, peniaze a ešte sa musí starať čo potom. Mám iné starosti a nie toto.
    ivka70 a ked si podla toho linku (Kontrola stavu obnovenia predplatného)overis platnost licencie, aky ti tam dava koniec?
    comodo Dik za snahu. Urobil som to cez konto Microsoft.pomocou Atentifikátora v telefone. Hodina roboty ,keďže s obnovou pomocou kódov sa tam počíta iba mimochodom. Hlavná je fakturácia a až sa to zbadá že ju nechceš tak to trvá.
      zbaliť

Ako obnoviť licenciu office 365 ?

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.