Zavrieť

Porady

Usporiadat
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Poodhŕňané :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Nandrolon
Poodhŕňané :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
čo si odhŕňal? Snáď nie sneh. alebo vírusy do jarku.?
Len tak pre zaujímavosť nie je vírus ako vírus. téma pre "našich odborníkov"
1. COVID -ohromné opatrenia všetkých štátnych inštitúcii + podojený štátny rozpočet
2. Slintačka krívačka mohutné opatrenia na zabránenie prenosu. + podojený štátny rozpočet
3. Tobamovírus ktorý zavliekli osoby a vozidlá neoprávnene vstupujúcich do mojich parciel novošľachtených rajčín a papriky(škoda na nich len za daný rok cca 17000 eur) . Štát na žiadosti a prosby nereaguje, naviac pošle na žiadosť expolicajta SIŽP na kontrolu, výsledok sponzoroval som štátny rozpočet 2000 eurami
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Som zvedavý, že kedy sa začne ozývať Šimpanz a trasľavým hlasom obviní vládu v štýle " lebo Fico " z krívačky a slintačky...ostatných bláznov ani nespomínam, tí sa radi priložia polienko.

Čo čítam kadejaké diskusie ohľadom tejto problematiky ? Na SMEčke priam excelujú.
Mať slabší žalúdok, tak raňajky by veľmi rýchlo išli naspäť.
Nandrolon Nandrolon

Pavol54 - sneh nie, i keď včera ma na traktore na snehu a ľade v lesoch šmýkalo.
Po dlhej dobe som zase remízoval s alkoholom. :-))

Pobavilo:
minule v správach oznamovali, že Česká republika zavádza na hraniciach veľké kontroly. Hlavne, že keď som išiel so synom na výlet asi 2 týždne naspäť tak tie kontroly na ČR hraniciach už boli. Ale táto informácia do TV novín dorazila až za 7 dní :-) Ešte sme sa čudovali že čo tam je asi 5 policajných áut, zúžený pruh a rýchlosť 30 km/h. Ináč tam chodíme niekedy na parkovisko obzerať leopardy na nákladiakoch...
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

buchač
Som zvedavý, že kedy sa začne ozývať Šimpanz a trasľavým hlasom obviní vládu v štýle " lebo Fico " z krívačky a slintačky...ostatných bláznov ani nespomínam, tí sa radi priložia polienko.

Čo čítam kadejaké diskusie ohľadom tejto problematiky ? Na SMEčke priam excelujú.
Mať slabší žalúdok, tak raňajky by veľmi rýchlo išli naspäť.
Daj link na tú diskusiu...
buchač buchač

Veď si nájdi....malá ukážka
Screenshot 2025-03-23 at 08-31-59 Zákaz premiestňovania[...].png  
bjuty smis bjuty smis

))))

Diskusia je k článku ,ber aj ten do úvahy

Veľmi dobrá )))

Napr.

Súhlasím a navrhujem kotlara rýchlo stiahnuť z covidu a presunúť na krivacku. Keď je ortopéd, ľahko zisti prečo kravy krivaju.
buchač buchač

Uvedený príspevok z diskusie je ironický...o tom niet pochýb.

Tie iné sú písané nenávistným tónom...o tom tiež niet pochýb.
Už mi tam chýba niečo vo význame :
- vyhodili ma z práce kvôli absenciám ? LEBO Fico
- dieťa dostalo chrípku ? LEBO Fico
- v obchode nemajú maslo, rožky...? LEBO Fico
- prší, svieti slnko, je tma, fúka vietor ? LEBO Fico
- ...pokračovať podľa fantázie, tam sa medze nekladú.

Kotlára mám na háku ... možno má pravdu a možno aj nie. Mám vlastný názor...či je dobrý alebo nie, to je už iná otázka. No svoj názor nevnucujem iným...
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

.
Screenshot_20250323-094113_Chrome.jpg  
pavol54 pavol54

Nandrolon
Pavol54 - sneh nie, i keď včera ma na traktore na snehu a ľade v lesoch šmýkalo.
Po dlhej dobe som zase remízoval s alkoholom. :-))

Pobavilo:
minule v správach oznamovali, že Česká republika zavádza na hraniciach veľké kontroly. Hlavne, že keď som išiel so synom na výlet asi 2 týždne naspäť tak tie kontroly na ČR hraniciach už boli. Ale táto informácia do TV novín dorazila až za 7 dní :-) Ešte sme sa čudovali že čo tam je asi 5 policajných áut, zúžený pruh a rýchlosť 30 km/h. Ináč tam chodíme niekedy na parkovisko obzerať leopardy na nákladiakoch...
Pobavili ma dve správy.
vedúci poľno podniku v Kežmarku hovorí: nedajú sa kúpiť dezinfekčné prostriedky
mimoriadna vláda: všetci chovatelia okamžite používať dezinfekčné prostriedky.
cyklus ich výroby, balenia a distribúcie chvíľu trvá.
Nandrolon Nandrolon

Darmo. Ako Slota skončil tak skončila SNS...
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250323-185645_Chrome.jpg  
buchač buchač

Nandrolon
Darmo. Ako Slota skončil tak skončila SNS...
Ten blbec mal skončiť už dávno...
bjuty smis bjuty smis

Takže nie smeráci, ...nie vlastizradca fico...

Boli opatrenia od prepuknutia nákazy v Maďarsku 6. marca 2025 dostatočné?
Keď Maďari informovali o problémoch, okamžite malo dôjsť k hermetickému uzavretiu hraníc. Každý pohyb aut, krmiva a ľudí mal byť pod absolútnou kontrolou. Tu nie je priestor na benevolenciu, mal sa zaviesť striktný režim. Mali sme výstrahu a pár dní navyše.

Využili sme čas, ktorý sa nám ponúkal?
Každý nech si analyzuje tlačovku, čo povedal minister minulý týždeň. Hovoril o tom, že všetko je zabezpečené a pochválil systém. Teraz je čas prehodnotiť, či bol systém naozaj tak zabezpečený, ako bolo prezentované na tlačovke. Na hraničných priechodoch napríklad nedošlo k zavedeniu dezinfekčných brodov, čo považujem za základné opatrenie proti zamedzeniu slintačky a krívačky. Poliaci toto opatrenia zaviedli a nesusedia s Maďarskom ako my.

https://polnoinfo.sk/jozef-bires-dnes-ide-o-vsetko/
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Maďarsko nám neposiela len migrantov, ale aj epidémie......
Nandrolon Nandrolon

majkii
Uf, tak toto by som zažiť nechcel, zachoval pokoj a rozvahu čo mu zrejme zachránilo život. https://www.zilinak.sk/clanky/33458/...a-to-fotopasca
Mal mať strelnú zbraň, lepšie ako sekera.
pavol54 pavol54

Nandrolon
majkii
Uf, tak toto by som zažiť nechcel, zachoval pokoj a rozvahu čo mu zrejme zachránilo život. https://www.zilinak.sk/clanky/33458/...a-to-fotopasca
to by bol nerovný zápas, lebo medvede strelné zbrane nenosia. Ivan Mládek: "Medvedi nevedi...."
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250323-185924_Chrome.jpg  
Nandrolon Nandrolon

pavol54
Nandrolon
majkii
to by bol nerovný zápas, lebo medvede strelné zbrane nenosia. Ivan Mládek: "Medvedi nevedi...."
2 týždne vzad som si poťažkal RONIN 1911. Nádhera, výnimočná zbraň.
pavol54 pavol54

Nandrolon
pavol54
Nandrolon
majkii
2 týždne vzad som si poťažkal RONIN 1911. Nádhera, výnimočná zbraň.
aj cena vraj 1347 eur, za mojej mladosti bola účtovná hodnota SA vz. 58 1167 ale Kčs
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať