Ty si beznádejný prípad, nestačilo, že na FreeSpace Fóre sme ti celé roky dávali rady, ako sa zlepšovať, aby si mal väčšie šance sa uplatniť, nič si pre to nikdy neurobil, len si sa roky ľutoval, ako sa celý svet spolčil proti tebe. Na to ti prišla nejaká tá výplata a ešte v ten deň si sa vyrehotaný fotil so slaninami, klobásami, čokoládami a litrami koly, ako si budeš vyžierať do noci pred TV. Prešlo pár dní, výplata prežratá a opäť začalo sťažovanie, ľutovanie sa, vyhováranie sa a čo ja viem čo ešte. Tam kde si teraz, tam si sa dopracoval svojimi vlastnými blbosťami a lenivosťou. Nikdy si nič nerobil pre to, aby si bol lepší zamestnanec, koľko krát si strúhal frajera, že stačí prísť do agentúry, ani od teba nepýtajú životopis, ani ich nezaujíma, aké máš zručnosti a vedomosti, len ti dajú montérky a choď sa halu? Teba nikdy nezaujímalo, čo je to za prácu, teba zaujímala len kantína, kde je bufet, či je firemná doprava zadarmo a či dávajú zálohy. Budeš mať 44 rokov a nie je nič, o čom by si mohol povedať, že môžeš byť pre svojho zamestnávateľa platný. Tak si uži zbieranie kovošrotu, to ti vždy išlo najlepšie. Len sa poponáhľaj, lebo ak tvoj idol Trump zavedie clá, tak nám tak skočí nezamestnanosť hore, že sa o ten kovošrot budeš musieť možno aj pobiť s podobnými tragédmi ako ty.
A, Máš rodinu a pomôže ti
B, Nemáš rodinu ?
Musíš si pomôcť SÁM! :
1, Ako živnostník by si mal svoje tempo, ale - - musíš niečo VEDIEŤ robiť - - musí byť o to záujem - - musíš rozumieť účtu
2, MUSÍŠ vedieť nájsť dostatočnú medzierku v soc. zákonoch
PS
Nemá význam začať viac tém, ani sem písať,včetne mňa.FINITO !
Niektorí vravíte že ste čítali moje témy v tom zamestnaní kde som rozvážal. Takže tam to bolo tak riešené že zmluva bola tak napísaná že na úkol. Že proste robím dovtedy kým to nerozveziem. Len mne to trvalo 2x dlhšie ako zamestnancom predomnou, vyhodiť ma nemohli lebo nemali nikoho na moje miesto, a tak to bolo také zaseknuté že mi stále nadávali, nemohol som mať ani prestávku, stále ma hnali, leno sa im nelúbo že to robím dlho. A tak som mal len samí stres z tej roboty. Zo stresu som robil ďalšie chyby, a prešiel som do trvalej depresie.