Zavrieť

Porady

nedá sa si otvoriť excel

Prosím o pomoc. Nedá sa mi otvoriť excel (Office 2021). Čo mám robiť? Ďakujem.
Naposledy upravil vladimir06 : 01.03.25 at 11:14
15 komentárov     zbaliť
marjankaj Otvor si pivo.
vladimir06 Fakt inteligentná odpoveď
marjankaj Aká otázka taká odpoveď.
A máš to vôbec nainstalované?
vladimir06 Čo si myslíš, že som debil? Aká otázka? Normálne prosím poradiť, že sa mi nedaju otvoriť dokumenty vo worde ani exceli. Už som office odinštaloval a nainštaloval zas a nič. Som priložil aj foto, čo mi to hlási, ale nejako to neprešlo. Tak, ak mi nevieš pomôcť, tak prosím ťa nereaguj.
marjankaj No že ťa to vôbec napadlo priložiť foto. Ale akosi ho tu nevidieť.
kamilnovacik Nevidieť, lebo sa mu to nedá otvoriť.
vladimir06 Píše: Systém Windows nemôže nájsť súbor C:\Users\Vlado\Desktop\Kalenár.xls. Skontrolujte, či ste zadali správny názov, a potom pokus zopakujte. Toto mi píše pri snahe otvoriť každý word a excel. Ďakujem.
trapezkarol Tak najprv pozti "tento počítač, či detekuje "C""
vladimir06 Tak toto neviem, čo myslíš. Nie som tak zdatný s PC.
misoft Vieš vôbec, čo znamená tá hláška? Že Excel nevie nájsť ten súbor K***.xls, ktorý by mal byť niekde na ploche. Je tam? Ak tam nie je, tak to nie je chyba Excelu, ale TVOJA! Buď si ho premiestnil inde, premenoval, alebo VYMAZAL. Tak sa pozri na monitor - je tam?
vladimir06 Áno je na ploche, aj v priečinkoch.
Martuk tak ho skus otvorit priamo a nie cez excel. Dvakrat nan klikni lavou mysou alebo pravym tlacitkom a otvorit
vladimir06 Skúšam, ani to nepomáha
buchač Prosím o pomoc. Nedá sa mi otvoriť excel (Office 2021). Čo mám robiť? Ďakujem.
==========================
Analógia

Prosím o pomoc. Bolí ma vzadu pod rebrom na ľavej strane (variácií je množstvo). Čo mám robiť ?
OneUp ,
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

nedá sa si otvoriť excel

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.