Zavrieť

Porady

Prezeranie fotiek na PC.

Prosím, poraďte. Už asi pol roka mám ten problém, že pokiaľ si chcem prezerať fotky z mobilu na PC, tak nedokážem si ich šípkou posúvať, ako tomu bolo asi zhruba pred pol rokom. Musím fotku otvoriť a zavrieť a potom zas druhú otvoriť a zavrieť. Predtým som si fotky v pohode prezerala jednu za druhou vďaka šípkam. Čo sa mohlo stať? Ani na inom PC mi to takto nefunguje.
8 komentárov     zbaliť
ivka70 aku aplikaciu pouzivas na otvorenie fotiek?
sirinka123 mám predvolenú aplikáciu Fotografie
misoft XnView, IrfanView - môžeš aj priamo z pripojeného mobilu (ako z ext. disku) - len nastaviť aplikáciu ako predvolenú (nie tie M$ Fotografie) - dvojklik na foto a potom kľudne kurzorovými klávesami vpravo - vľavo.
sirinka123 Ďakujem pekne, vyskúšam:-))
fortunka V akom subore ich mas ulozene? toto zvykne robit ked su zazipovane, napr. po stiahnuti z nejakeho cloudu, ked ich odziujem, tak to funguje ok
sirinka123 Sú v súbore JPG
fortunka ja myslim, v tej zlozke kde su ulozene, ci nie su zazipovane
sirinka123 Nie sú
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

Chobot je offline (nepripojený) Chobot

Chobot
    Je to bežný problém u Windows 10.

Je to tým, že jednoducho povedané, prehliadač nemá priamo prístup k pamäti či pamäťovej karte v mobile. Preto pri otvorení skopíruje fotku do dočasného priečinku v PC a odtiaľ otvorí. V dočasnom priečinku nie je žiadna ďalšia fotka, preto ti šípku na ďalšiu fotku ani neponúkne.

Treba si fotky skopírovať z mobilu do PC a môžeš si ich potom prezerať aj šípkami. Nepomôže ani iný prehliadač fotiek, skúšal som aj s aplikáciou windowsu Fotografie, aj s IrfanView. Ani jedným sa to nedalo. Možno existuje nejaké riešenie, ale nehľadal som. Treba pogúgliť, či je na to riešenie.
    sirinka123 Ďakujem, tiež som skúšala:-))

Prezeranie fotiek na PC.

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.