Zavrieť

Porady

slovak česka živnosť započet dane

slovensky občan pracuje v čr na česku živnosť v čr si podal danove priznanie len mi nie je jasné ma česku živnosť bude započet dane z akého riadku českeho danoveho priznania má do slovenskeho danoveho doplniť suma zaplatenej dane v zahrniči? na riadku 57 česke danove priznanie ma sumu 43 tis kč samozrejme uplatni si slevu na poplatnika takže riadok 71 česke danove priznanie je suma 12 tis kč a kedže si uplatnil danove zvyhodneni na dieťa vyšiel mu preplatok 3000 kč, ak ma niekto skúsenosti budem rada za pomoc ďakujem
Negoce Pozri si zmluvu o zamedzení dvojitého zdanenia medzi SR a ČR z príjmu zo samostatnej zárobkovej činnosti a postupuj podľa zmluvy
vanessa2 samozrejme,že som zmluvu čitala ale bohužiaľ z tej zmluvy mi to fakt nie je jasne,inak by som nepísala na poradu....
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

Dáša_
    zavolaj na hotline FS. Síce to trvá, kým sa dostaneš do poradia, ale poradili aj s presnými riadkami. Ja som potrebovala poradiť tiež s českým, ale mala som iba príjem zo zamestnania a nebola zľava na deti

slovak česka živnosť započet dane

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.