Zavrieť

Porady

Samsung Galaxy A35 vs. Xiaomi redmi Note 13 PRO

Potrebovala by som poradiť s výberom telefónu pre rodiča prosím? Prečítala som si síce nejaké recenzie na dané telefóny a našla ich dva ako najvhodnejšiu voľbu v takej "normálnej cenovej hladine". Potrebovala by som telefón pre rodiča, tzn. že žiadne extrémy od neho nie sú požadované - skôr bežné používanie - nejaké tie fotky s odrezanými hlavami alebo prstom v objektíve, na nejaké bežné appky ako fb, youtube, prehliadač a max. nejaká "ťukacia" hra...

Prípadne ak viete poradiť nejaký "dobrý" telefón okolo tých 300 €.

Ďakujem vopred za každú radu
duves Cena vs vykon vychádzaju najlepšie asi xiaomi
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

Chobot je offline (nepripojený) Chobot

Chobot
    Obe zariadenia sú približne na rovnakej technickej úrovni, Xiaomi má trochu navrch pri rozlíšení fotoaparátu. To, čo si popisovala, zvládnu bez problémov oba telefóny.

Cenovo však vychádza Xiaomi o dosť výhodnejšie, aj keď má o generáciu starší OS Android. Takže ak vám nejde o značku (či to má byť Kórea alebo Čína), tak berte Xiaomi,

Samsung Galaxy A35 vs. Xiaomi redmi Note 13 PRO

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.