Dobrý deň veľmi pekne by som poprosil o radu. Začal mi vypisovať Google že mám plný Google disk ktorý má kapacitu 15GB, aby som si ju zväčšil, alebo vyčistil Google disk. Zväčšiť kapacitu neplánujem, chcem si len z disku a mobilu vymazat nepotrebné veci.
Veľmi pekne poprosím skúsenejších o radu, ako ďalej postupovať tak aby som si vytriedením fotiek z Google disku, OneDrive vytriedil aj fotografie v aplikáci Fotky v mobile? Po následnom vyčistení obidvoch priestorov by som si chcel zrušiť ďalšie nahrávanie, fotiek na disk Google. t.j synchronizáciu fotiek v mobile s uloziskom v google disku. Prosím neporadíte konkrétne ako na to, tak aby som niečo treiedením fotiek nieco nenávratne nezmazal, čo nechcem . Ako som písal ak by sa to dalo takto spraviť tak by som si vyčistil priestor fotiek v Google disk,a OneDrive vymazaním nepotrebných fotiek a či sa to potom následne synchronizuje aj v mobile v aplikácii Fotky v mobile Samsung Galaxy S24 Ultra. Ďakujem za každú dobrú radu J
Následné triedenie do jednotlivých súborov podľa vlastného uváženia je už len otázka času.