Zavrieť

Porady

ako synchronizovať aplikácie Fotky s Google diskom, mazanie nepotrebnych foties a suborov v Google disk, Onedrive , ako na to?

Dobrý deň veľmi pekne by som poprosil o radu. Začal mi vypisovať Google že mám plný Google disk ktorý má kapacitu 15GB, aby som si ju zväčšil, alebo vyčistil Google disk. Zväčšiť kapacitu neplánujem, chcem si len z disku a mobilu vymazat nepotrebné veci.
Veľmi pekne poprosím skúsenejších o radu, ako ďalej postupovať tak aby som si vytriedením fotiek z Google disku, OneDrive vytriedil aj fotografie v aplikáci Fotky v mobile? Po následnom vyčistení obidvoch priestorov by som si chcel zrušiť ďalšie nahrávanie, fotiek na disk Google. t.j synchronizáciu fotiek v mobile s uloziskom v google disku. Prosím neporadíte konkrétne ako na to, tak aby som niečo treiedením fotiek nieco nenávratne nezmazal, čo nechcem . Ako som písal ak by sa to dalo takto spraviť tak by som si vyčistil priestor fotiek v Google disk,a OneDrive vymazaním nepotrebných fotiek a či sa to potom následne synchronizuje aj v mobile v aplikácii Fotky v mobile Samsung Galaxy S24 Ultra. Ďakujem za každú dobrú radu J
buchač Presun fotiek do PC je asi najlepšia cesta.
Následné triedenie do jednotlivých súborov podľa vlastného uváženia je už len otázka času.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

misoft je offline (nepripojený) misoft

misoft
    Ako už "niekto napísal - svoje fotky si presuň do PC, kde si vytvoríš svoj vlastný priečinok (podobne sa to dá i v mobile - nový priečinok a presunúť do neho). Potom začneš v mobile mazať fotky. Pokiaľ je synchronizácia smer mobil-OneDrive - malo vy zmazať aj v OneDrive. Druhá možnosť - zakázať synchronizáciu mobilu s OneDrive (a samozrejme s PC), v mobile vymazať, potom vojsť do Onedrive (cez PC) a tam tiež vymazať. Ale pozor! Fotky v OneDrive ("vymazané") sa presunú len do KOŠA, fyzicky tam stále budú a neuvoľní ti to ihneď kapacitu - v Koši sa automaticky vymažú po - 30-tich dňoch, ale môžeš i okamžite.

ako synchronizovať aplikácie Fotky s Google diskom, mazanie nepotrebnych foties a suborov v Google disk, Onedrive , ako na to?

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.