Zavrieť

Porady

ako sa vysporiadať s deťmi

chcem sa opýtať platím po smrti manžela celú hypotéku teraz sme boli v realitnej kancelárii a bolo mi povedané že ku dňu smrti mám platiť deťom a ja pomaly štyri roky platím hypotéku sama neviem aké to funguje ja predávam byt a keď oni nemajú čo platiť som na ulici je to v poriadku, deti z prvého manželstva sa nemajú podielať na ničom a dcéru mám maloletú
3 komentárov     zbaliť
ivka70 Bol byt v BSM alebo bol vlastnikom len manzel? Hypoteka bola na koho? Bola aj hypoteka predmetom dedicskeho vysporiadania?
veronikasad Ako skončilo dedičské konanie? Kto je zapísaný na liste vlastníctva?
Chobot Skús to napísať ešte raz a zrozumiteľne. Popíš fakty - kto bol vlastníkom bytu, kto ho dedil, kto je teraz vlastníkom, ktoré dieťa je koho. Z uvedeného sa nedá vysomáriť.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

Mária27 je offline (nepripojený) Mária27

Mária27
    Ak ste s deťmi z prvého manželstva teraz spoluvlastníkmi, pri predaji či vyporiadaní spoluvlastníctva si vyporiadate aj splátky hypotéky.

Martuk je offline (nepripojený) Martuk

Martuk
    napis to este raz a tak aby to malo zmysel. platis 4 roky a si na ulici??? co platis??? z coho platis, ked si na ulici. Daj si to v hlave do poriadku a napis toto tak, aby sa to dalo jednak citat a jednak pochopit.

ako sa vysporiadať s deťmi

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.