Zavrieť

Porady

podanie trestneho oznamenia na obcana USA

prosim vas podaval uz niekedy niekto trestne oznamenie na obcana USA v USA cez internet zo Slovenska . Je to mozne ....niejake know how k tomu ??? prosim pekne
7 komentárov     zbaliť
Martuk vo co go? nejake blizsie info, na koho, preco, aky dovod, ake dokazy?
kuky969 vlastny internetovy obchod zriadeny v platforme [url]https://drveostar.shop/ je registrovana v Colorade) ....clovek pre nakup materialu pouzije vlastne prachy ktore nalejem do platformy , uspesne kupim a predam tovar so ziskom ale platforma resp. ta zenska customer managerka mi odmietne vydat moje prachy aj so ziskom spät lebo som nezaplatil dan z predaja v usa....samozrejme dan chcem zaplatit ale proste platforma neuvolni mi na to moje peniaze ale stale trva na tom aby som dan z prijmu zaplatil zase z novo mojich naliatych penazi do platformy....cize potrebuju pravidelny prisun novych penazi.....zeby Ponziho schema...??
misoft Ty chceš podať na US e-shop v USA žalobu? A za čo? Za to, že si tam NEZAPLATIL dane? Že chceš odtiaľ všetky prachy, pričom si robil biznis v USA? US shop = US pravidlá = US dane! A aj keby si chcel podať - musíš to podať cez svojho US attorney - a tí nie sú práve najlacnejší!
Nie je zo žiadna Ponziho schéma - je to tvoja fixná idea, že nemusíš v USA platiť dane, keď tam robíš biznis.
Martuk link nefunguje. Ono je uplne jedno z ktorej krajiny posles cez net TO. Dolezite su dokazy a tie asi nemas. Krom toho: zaplat si pravnika, tu ti to nikto nevyriesi ani neporadi. Inak ja to vidim na Ponziho, prachy mas v prdeli, ponaucenie mas, nabuduce si daj pozor a radsej si dopredu prever o koho ide. Krom toho noze prezrad o aku sumu si prisiel.
misoft Link funguje - len treba z neho odstrániť ".(stránka"
https://drveostar.shop/
kuky969 diky za reakciu dokazy mam ...komunikacii whatsapp kde som im 10 krat napisal ze chcem zaplatit dan ale predsa oni mi musia uvolnit moje peniaze na obchodnom ucte aby som mal z coho tu dan zaplatit a oni odmietli..na vsetko su dokazy v whatsappe .inak ten obchod mam od 25 aprila teda ani neviem ci v obdobi okolo 16. juna od kedy ho nepraktizujem ani nie po 2 mesiacoch uz prisiel ten cas vobec platit dane ...?? ci v state colorado sa platia dane z prijmu uz po 7 tyzdnoch cinnosti ?? .....zaroven nevies musim mat usa pravneho zastupcu ??.....nevies mi prosim poradit na koho sa na Slovensku obratit ???
Martuk no najlepsie na nejakeho pravnika a nejakeho ekonomickeho poradcu, ktory sa na toto specializuje. Inak seres sa do veci o ktorych nic nevies a o ktorych si si nic nezistil predtym, nez si zacal. Mal si velke oci a vcul s tym chces vydrbat, ale obavam sa, ze narazis. A riadne.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

podanie trestneho oznamenia na obcana USA

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.