Dobrý deň, prosim o radu ohľadom evidencie PN v sociálnej poisťovni.
Stretol sa už niekto s tým, že by sa zamestnávateľovi dodatočne objavila informácia o tom, že PN bola "storonvaná" (v IS je presne tento termín).
Zamestnanec bol dlhodobo PN (od marca). V danom riadku bola doposiaľ informácia s dátumom začiatku PN a statusom "trvá".
Naposledy kontrolované minulý štvrtok, keď bola evidovaná nová PN iného zamestnanca.
Dnes pri sumarizácii podkladov dochádzky za jún mzdárka zistila, že v pôvodnom riadku, v ktorom bola PN je dátum začiatku a status "stornovaná".
V ďalšom riadku sa nachádza záznam o novej PN v trvaní od 25. do 30. júna.
Z tejto zmeny by vyplývalo viacero závažných komplikácií...
Ďakujem za informáciu / navedenie k riešeniu
som zistila, že pôvodná e-PN bola stornovaná a ošetrujúci lekár po uplynutí dvoch mesiacov spätne vystavil novú PN v papierovej forme — pravdepodobne z dôvodu, že zamestnanec v prvý deň dočasnej pracovnej neschopnosti odpracoval niekoľko hodín, (pričom počas výkonu práce skolaboval, bola privolaná RZP a zamestnanec následne ostal hospitalizovaný).
Podľa dostupných informácií bola papierová PN vystavená na základe ústneho rozhodnutia posudkového lekára Sociálnej poisťovne. V súvislosti s tým som za predmetný deň doplatila náhradu mzdy pri dočasnej PN a zároveň som upravila oznámenie pre príslušnú zdravotnú poisťovňu.
u zamestnanca si preverte , z akého dôvodu mu bola e-PN stornovaná — mal by mať k dispozícii Rozhodnutie o priznaní nemocenskej dávky, nejaké to storno dávky , na základe ktorého bude možné správne posúdiť celý postup.