Zavrieť

Porady

Skusenosti s eshopmi

Dobry den,
bezny clovek je skor dovercivy. Vacsinou druhym ludom veri, ale dnes je uplne bezne, ze sa vas niekto snazi oklamat, okradnut a pod.
Verim, ze aspon 80% ludi je normalnych, ale aj ja som v rychlosti skocil niekomu na lep.
Krasna firma https://www.probaterie.sk/ a teraz nemam ani tovar a ani peniaze. Emailom komunikuju slusne, ze sa ospravedlnuju, urobili chybu a tovar nemaju skladom, ale na buduci tyzden to naskladnia a okamzite posielaju ... bla bla ba ...

Vobec ma pred nakupom nenapadlo pozriet https://obchody.heureka.sk/probaterie-sk/recenze/ a rovno som platil kartou.

Co mozem robit ?
Podat podnet na SOI, bude to mat vyznam ?
S policiou asi nema vyznam riesit nic, ked mame take zakony ake mame.
Teoreticky som zmiereny s tym, ze peniaze a tovar uz neuvidim
9 komentárov     zbaliť
veronikasad Aká bola hodnota objednávky?
Fero11 Nebolo to vela asi 40€
ivka70 aky termin dodania objednavky ti potvrdili?
Fero11 To presne neviem, ale pri produkte, ktory si objednavas je vycsinou uvedene, ze priemerná doba dodania je do 2 dní.
Ja som objednaval 05.10.2025.
V emailoch, kde komunikujem s firmou (asi 1x do tyzdna sa ozvu), je vzdy, ze sa ospravedlnuju a pomylili sa atd ...
ivka70 ked nemas nikde potvredeny fixny termin, ani sa nemas na co stazovat .... musis len cakat. (vies ako statistika, aj plat priemerny na SK je 1750 eur a kolko ludi ho realne ma ) A kedze komunikuju .... zatial radim vyckat.Ja myslim ,ze ti to pride, len to museli objednat v Cine najskor
Fero11 Kiez by to tak bolo. Nakupujem aj z cinskych obchodov a do 5 dni to mam doma, lebo maju sklady v EU (PL, CZ, DE .. )
ivka70 ale to, co ide z Ciny (teda nie je v EU) ide mesiac a viac ... zavisi, co presne bolo objednane
Fero11 Tak nakoniec mi po mesiaci poslali peniaze.
OneUp aj preto sa mi zda najschodnejsie Temu
ak zasielky nedorucia do 9 dni, vratia ti 5 €
s reklamaciou ziadny problem
u malych zasielok vratia peniaze bez vratenia tovaru
u vacsich reklamacny formular vygeneruje kod a Packeta zasielku vrati
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

veronikasad
    Podľa recenzií ide o zahraničný (rakúsky) eshop. Na SOI nič nevybavis. Sťažnosť treba poslať na Európske spotrebiteľské centrum.

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.