Pripajam svoj osvedceny recept na vybornu pomazanku. Robim ju vzdy ked ma niekto prist na navstevu, ale najviac ludi po kope sa vzdy zide na oslavach a pocas sviatkov. A kedze sa blizia Vianoce a Silvester, tak sa chcem o tuto dobrotu s vami podelit.
Syrovo-cesnakova pomazanka
Potrebujeme: 200g nastruhaneho syra, 1 malu majonezu (tu najmensiu), 1 kyslu smotanu, 1 PL horcice, 1-2 struciky pretlaceneho cesnaku (cesnak davam len tak pre chut, vacsinou uz len 1 strucik aby to kazdemu chutilo), bagety
Postup: vsetko spolu zmiesame a mozeme podavat.
Ja tuto pomazanku dam do nejakej nadoby, polozim do stredu tacky a okolo poukladam nakrajanu bagetu na kolieska. kazdy si potom natrie ten svoj kusok. totiz ja nemam rada, ked bageta alebo ine pecivo zvlhne a je to take vodnate, preto vyuzivam tuto moznost.
Prajem dobru chut. Dufam, ze vam bude chutit tak ako mne a mojim hostom.
Naposledy upravil andreaS : 01.12.04 at 07:53