Zavrieť

Porady

(silvestrovske) chutovky a jednohubky

Pripajam svoj osvedceny recept na vybornu pomazanku. Robim ju vzdy ked ma niekto prist na navstevu, ale najviac ludi po kope sa vzdy zide na oslavach a pocas sviatkov. A kedze sa blizia Vianoce a Silvester, tak sa chcem o tuto dobrotu s vami podelit.

Syrovo-cesnakova pomazanka

Potrebujeme: 200g nastruhaneho syra, 1 malu majonezu (tu najmensiu), 1 kyslu smotanu, 1 PL horcice, 1-2 struciky pretlaceneho cesnaku (cesnak davam len tak pre chut, vacsinou uz len 1 strucik aby to kazdemu chutilo), bagety

Postup: vsetko spolu zmiesame a mozeme podavat.

Ja tuto pomazanku dam do nejakej nadoby, polozim do stredu tacky a okolo poukladam nakrajanu bagetu na kolieska. kazdy si potom natrie ten svoj kusok. totiz ja nemam rada, ked bageta alebo ine pecivo zvlhne a je to take vodnate, preto vyuzivam tuto moznost.

Prajem dobru chut. Dufam, ze vam bude chutit tak ako mne a mojim hostom.
Naposledy upravil andreaS : 01.12.04 at 07:53
Usporiadat
maja maja

maja je offline (nepripojený) maja

Ahoj Ľubi (pekné meno aj mojej dcére som také dala, to len pre potešenie v predvianočnom zhone),
ak myslíš syrovú roládu, tak je to len názov. Je to jeden "maglajz" z ktorého vytvaruješ "fašírky" a dáš na vymastený plech. Trochu z toho ten syr vytečie. Tie ostatné otázky sú asi k perníkovej roláde, či nie? Pečieš to pri strednej teplote asi 45 minút.

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať