Dobrý deň, ja mám nasledovný problém. Kúpil som od jednej internetovej firmy poskytujúcej predaj hudobných nástrojov reprobox. Avšak keď mi prišiel, odňal som zadný kryt a overil som si, či sú tam skutočne spomínané reproduktory, ktoré mal v popise (na web-stránke) predajca.. Boli tam reproduktory bez označenia.. Predajca ma však ubezpečil, že tam spomínané reproduktory (konkrétne Celestion) sú, akurát, že v daných reproboxoch sú bez označenia (vraj kto má platiť ďalšieho človeka, aby tam lepil nálepky). Tak som sa opýtal konkrétnej firmy (Kustom), ktorá tieto reproboxy produkuje, aké reproduktory tam sú (majú byť). Až dnes mi prišla odpoveď, že tam žiadne spomínané Celestiony nie sú (nemajú byť), údajne sú tam úplne iné reproduktory.. Tak sa Vás chcem touto cestou opýtať, či je možné predajcovi tento produkt vrátiť, nakoľko neobsahuje dané komponenty, ktoré má tento predajca v popise.. Nedodal mi ku tomu ani žiadny manuál.. Odvtedy ako mi boli dovezené uplynulo 8 dní, avšak nebol som nijak informovaný o možnosti vrátenia tovaru.. Čo teraz? Za všetky odpovede, resp.rady vopred ďakujem...