Zavrieť

Porady

Hľadáme Hľadáme Hľadáme

admin
Hľadáme majiteľa kľúčov od auta, ktoré si niekto zabudol v hobby Porade v príspevku ako schudnúť chodením pešo do práce.

Kým sa nájde, chcel by som Vám predstaviť novinku ktorú som práve pokrstil :-)
Ide o dohľadanie textu priamo z Vášho príspevku. Použitie: ak budete napr. chcieť poslať nováčika, aby najprv hľadal a zároveň mu dáte tie správne kľúčové slová...

Ak máte otvorené okno s podporou plnej editácie (to znamená, že máte k dispozícii obrážťoky ako tučné B šikmé I zarovnávanie doľava, na stred, do prava atď (s ktorými formátujete text), tak na konci nájdete obrážťok s ďalekohľadom.

Označte(vysvietite ho) si text, ktorý chcete aby bol dohľadaný a stlačte ďalekohľad.

Príklad:
Otázka: Ahojte, neviete mi poradiť nejaký recept, kde použijem majonézu? Manžel kúpil v METRE výhodne celý balík, čiže 25 kusov a teraz neviem čo už mám z toho navariť . Prosím SÚRNE SÚRNE, už sa kazí!!!
Odpoveď: Neviem ani jeden recept, ja nevarím, ale skús hľadať, alebo kliknúť tu: Majonéza

Po označení to bude v editore príspevku vyzerať nejak takto:
HTML Code:
Odpoveď: Neviem ani jeden recept, ja nevarím, ale skús hľadať, alebo kliknúť tu: [SEARCH]Majonéza[/SEARCH]
No, a v príspevku sa to objaví takto:
Odpoveď: Neviem ani jeden recept, ja nevarím, ale skús hľadať, alebo kliknúť tu: [SEARCH]Majonéza[/SEARCH]
-----------------------------
Týmto vlastne označíte text na vyhľadávanie. Označený text ďalekohľadom bude automaticky prelinkovaný na vyhľadávanie...
-----------------------------
Prajem Vám veľa úspechov a trpezlivosti s nováčikmi :-)
Naposledy upravil Richard : 03.11.06 at 23:36
Usporiadat
skatja skatja

skatja je offline (nepripojený) skatja

skúška: [SEARCH]učíme sa[/SEARCH]
Tinika Tinika

Tinika je offline (nepripojený) Tinika

[SEARCH]paušál[/SEARCH]
Tinika Tinika

Tinika je offline (nepripojený) Tinika

To je supeeeer, ja som to nevedela, že sa to aj takto da. Ďakujeme pekne
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
..hm..len ako otvorím okno s podporou plnej editácie?..mne sa to tam neukazuje od stredy..neviem čo sa stalo...

..dúfam,že sem ešte niekto nakukne a poradí..je to dosť staré...ale aktuálne..
Naposledy upravil pepsikova : 31.03.08 at 22:01
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
..našla som to...takže skúška....[SEARCH].kopírovať...[/SEARCH]

...prepáčte,vyhľadávač nenašiel...ale funguje to...slááááva..
JaDo JaDo

JaDo je offline (nepripojený) JaDo

Dovolte, aby som aj ja vyskúšala: [SEARCH]pohoda[/SEARCH]
hanelie hanelie

hanelie je offline (nepripojený) hanelie

sprievodca CR Rakúsko,
skúška: [SEARCH]Daň z prijmu[/SEARCH]
branislavp branislavp

branislavp je offline (nepripojený) branislavp

Ahojte poraďáci, zisťujem, že mám čo robiť, aby som sa v tomto svete poraďákov vyznala, zisťujem, že v tomto mám veľký chaos..Veľmi oceňujem tento projekt "PORADY". Veľmi pomôže človeku, ale musí tomu všetkému porozumieť, to znamená perfektne to všetko ovládať.. Čo ja neviem, preto sa zbytočne mordujem a zbytočne strácam čas.Prosím, ak sa niekto zľutuje nado mnou, nech mi pošle taký manuál, taký úplne pre začiatočníkov, ktorí ako by sa stretli s týmto čudom s počítačom po prvý krát. Ďakujem za pochopenie.
arizona arizona

arizona je offline (nepripojený) arizona

branislavp Pozri príspevok
Ahojte poraďáci, zisťujem, že mám čo robiť, aby som sa v tomto svete poraďákov vyznala, zisťujem, že v tomto mám veľký chaos..Veľmi oceňujem tento projekt "PORADY". Veľmi pomôže človeku, ale musí tomu všetkému porozumieť, to znamená perfektne to všetko ovládať.. Čo ja neviem, preto sa zbytočne mordujem a zbytočne strácam čas.Prosím, ak sa niekto zľutuje nado mnou, nech mi pošle taký manuál, taký úplne pre začiatočníkov, ktorí ako by sa stretli s týmto čudom s počítačom po prvý krát. Ďakujem za pochopenie.
Na stránke hore máš kolónku hľadať...
Zadaj slovíčko a ...potom len čítaj a čítaj. Na všetko sa manuál poslať nedá, musíš len obetovať trochu času ,ale neboj sa všetci sme začínali trochu chaoticky, pokým sme sa zorientovali
Po čase zistíš, že toho času na Poradu potrebuješ stále viac a viac...
branislavp branislavp

branislavp je offline (nepripojený) branislavp

arizona Pozri príspevok
Na stránke hore máš kolónku hľadať...
Zadaj slovíčko a ...potom len čítaj a čítaj. Na všetko sa manuál poslať nedá, musíš len obetovať trochu času ,ale neboj sa všetci sme začínali trochu chaoticky, pokým sme sa zorientovali
Po čase zistíš, že toho času na Poradu potrebuješ stále viac a viac...
Ďakujem za podporu, budem sa snažiť.
Zoltán Kovács Zoltán Kovács

Zoltán Kovács je offline (nepripojený) Zoltán Kovács

človek, príliš dôverčivý, a niekedy aj idealista, ktorý verí v dobro človeka ...viac
branislavp Pozri príspevok
TU je návod:

http://www.porada.sk/faq.php
jaros5 jaros5

jaros5 je offline (nepripojený) jaros5

Pobehujem tu už 6 mesiacov a na takú super pomôcku prídem až teraz !?!?!?!?!?????http://www.porada.sk/324800-post29.html Asi som ešte stále nováčik Hľadáme hľadáme hľadáme

Ten ďalekohľad je fakt super vecička
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

jaros5 Pozri príspevok
Pobehujem tu už 6 mesiacov a na takú super pomôcku prídem až teraz !?!?!?!?!?????http://www.porada.sk/324800-post29.html Asi som ešte stále nováčik Hľadáme hľadáme hľadáme

Ten ďalekohľad je fakt super vecička
Možno preto, že pobehuješ nesprávnym smerom.
jaros5 jaros5

jaros5 je offline (nepripojený) jaros5

Tweety Pozri príspevok
Možno preto, že pobehuješ nesprávnym smerom.
Rád sa nechám usmerniť
JankaO JankaO

JankaO je offline (nepripojený) JankaO

Pri vyhľadávaní mi chýba jedna informácia. A to taká, že keď si zadám do vyhľadávača nejaké spojenie, vyhľadá mi témy, kde je spojenie použité, no nikde som nenašla informáciu, koľko takých spojení sa v danej téme nachádza. A tak sa môže stať, že pracne prehľadávam celú tému (niektoré aj mnohostranové) a nakoniec zistím, že bolo len jedno a ako na potvoru hneď na začiatku.
Nedalo by sa s tým niečo urobiť?
Olice Olice

Olice je offline (nepripojený) Olice

JankaO Pozri príspevok
Pri vyhľadávaní mi chýba jedna informácia. A to taká, že keď si zadám do vyhľadávača nejaké spojenie, vyhľadá mi témy, kde je spojenie použité, no nikde som nenašla informáciu, koľko takých spojení sa v danej téme nachádza. A tak sa môže stať, že pracne prehľadávam celú tému (niektoré aj mnohostranové) a nakoniec zistím, že bolo len jedno a ako na potvoru hneď na začiatku.
Nedalo by sa s tým niečo urobiť?
Možno je aj nejaký jednoduhší spôsob, ale ja to robím tak, že keď si zadám do vhľadávača nejaké slovo a ukáže mi to napríklad 15 tém, tak si kliknem na jednu z vyhľadaných tém, potom si kliknem na vyhľadať v téme, kde zadám slovo, ktoré chcem nájsť a ukáže mi to len tie príspevky v ktorých sa toto slovo nachádza. Čiže môže byť v téme aj 500 príspevkov. ale ukáže mi napríklad tri.
Monika C. Monika C.

Monika C. je offline (nepripojený) Monika C.

43 ročná účtovníčka
[SEARCH]auto v podnikaní[/SEARCH] len som skúšala je to super ďakujem

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať