Darma111 Este jedna otázka skusam tam zadat fakturu v Sk aj v Eurach, spytalo sa ma ci ma nacitaj kurzový listok z internetu, tak som odklikla ano, ale stale mi pri tom zamrzne pocitas, uz som to urobila 3 krat a udaje nenacitalo...
Tak ako tam zadat ten kurz? ked mi neberie ani desatinnu ciarku pri zadani kurzu...
prepac ze sa tak blbo pytam, ale prvykrat robim s tymto programom...
Do 31.12.2008 bo kurz načítavaný z NBS bez problémov. V programe bol využitý on line spôsob, ktorý v súčastnosti nie je možné využiť na obdobie roka 2008 , pretože existuje už len kurz ECB. NBS kurzový lístok stiahla z pôvodnej adresy do archívu, z ktorého nie je možné načítať kurzy.
Odklikni nenačítať z internetu a zadaj kurz ručne (najskôr si ho zisti na daný deň je v archíve na stráne
www.nbs.sk ). Pri vyplňovaní ručne musíš dávať pozor na kurzor a správne napísať kurz (musíš kurzor presunúť na správne miesto). V eurách (alebo inej mene) sa zadáva iba zahraničná FA alebo ak máš tak FA do zahraničia. Najskôr je treba vyplniť cudziu menu a následe SK naskočí samé. Ak je dodávateľ zo zahraničia je potrebné ho tak zadefinovať. Detail so zadávaním kurzu bude upravený v blízkej dobe.