Elenka moja ďakujem Ti zatiaľ ako prvej za odpoveď . Aj ja som presvedčená, že určite, by sme celá bytovka len získali, keby sme boli SVB. Od augusta t.r. ako výbor všetky naše nároky na správcu riešime písomne, nakoľko nás ako 77 vlastníkov bytov obchádza a vydá súhlas bez možnosti vyjadrenia, či schválenia daného problému, čiže " o nás bez nás"
. Len jedna vec z mnohých:- do dnešného dňa nemáme zmlúvu o správe s ním uzavretú, lebo sme ju nepodpísali, pripomienkovali a oni ani doposiaľ ju neupravili. Teda, platí vraj stará zmlúva, ktorú si môžme pozrieť u právnika správcu.Nevidíme žiadnu snahu z jeho strany. Uvažujeme o vytvorení SVB, veď v ankete kde bola daná táto otázka, za vytvorenie SVB bolo 73 vlastníkov,či nájomcovbytov celkového počto 90 bytov Zatiaľ nemáme osobu ktorá by to vzala ako sa povie "za pašesy" a začala vybavovať. Ani toho, kto by vzal predsedovanie- nemáme. Ale určite čoskoro sa pokúsime, hoci vieme dobre, že to bude veľmi
veľký boj, ako keď si vytváral SVB asi najväčší blok na sídlisku s cca 108 bytmi. Ľudia v našom bloku su už veľmi znechutení, roztrpčení ale hlavne nazlostení. Začínajú byť nedôverčivý už aj voči nám, nakoľko ani naše doposiaľ ústne návrhy,požiadavky,sťažnosti ba aj prosby správca v mnohom neberie v úvahu.