Jeden autobusový zo včera: Ako mnohí z Vás už vedia, včera som bola účastná školenia s pánom Mihálom. Školenie sme si užili, po školení prevrátili do seba bechera (podaktorí nealko peeeevo) a potom som behom, bežkom, behotom zdolávala cestné prekážky z Petržalky na Bajkalskú, aby som stihla Bus. Samozrejme, ako býva v poslednom období zvykom, autobus bol už viac ako preplnený a tak som si vydobila jedno z miest "na stojáka" (určite to poznáte - stojíte na jednej nohe a aj tá vlastne nie je Vaša). Takže plná dojmov, vedomostí, zážitkov a 1 bechera som zaujala polohu visiaceho trupíka s vedomím, že nejako to tie 2 hodiny do rodiska vydržím (vďaka tréningom v rannej mladosti). Asi po 20 minútach cesty v tme, hmle a puchu (to nebudem ani opisovať, lebo nadobudnete pocit, že Vám smrdí klávesnica

) sa začal becher intenzívne premiestňovať do nižších polôh ...........................................keď už som stískala všetky končatiny, aby som sa nepociky

(dúfam, že ten výraz je v rámci etikety porady) autobus prudko zabrzdil a ja som zrazu ležala na troch spolucestujúcich - dovtedy stojacich po mojej ľavici - a tí vpravo zase ležali na mne. Možno to niektorí z Vás poznajú z vlastných skúseností, v jednej sekunde prešlapujete z nohy na nohu a v tej druhej ležíte a ďalší ležia na Vás. V takomto momente prežívame každý čosi iné. Mňa v tom momente premkol pocit, že mi niečo tečie po nohách ...........

asi som sa po....
V tom strese, hanbe a panike, v snahe postaviť sa na vlastné 4 alebo 2 som zacítila, ako mi tečie do topánok. V duchu si vravím, nič to, veď sa ti to iste nestalo prvý krát v živote, veď ti mama vravela, že si sa začala pýtať na nočník až v 12 mesiacoch

. S hrozným pocitom na duši som sa opatrne poobzerala po okolostojacich (alebo okolopadajúcich) a zistila som, že pani, ktorá padala na mňa ma celú pooblievala s minerálkou, ktorú pila práve včase, keď vodič dupol na brzdu.
Hm. Smola. Možno som predsa len mala ísť na ten neskorší bus.:p