Zavrieť

Porady

Začiatok a účtovníctvo

Som úplný začiatočník a potrebujem pomôcť.
Začínam podnikať v rozsahu voľnej živnosti. Mojou úlohou bude poskytovanie služieb v rôznych oblastiach. Odmeňovaná budem na základe faktúry, resp. až po úspechu.
Aké účtovníctvo si mám viesť?

Ďakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

sway je offline (nepripojený) sway

som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac sway
    nextone Pozri príspevok
    Som úplný začiatočník a potrebujem pomôcť.
    Začínam podnikať v rozsahu voľnej živnosti. Mojou úlohou bude poskytovanie služieb v rôznych oblastiach. Odmeňovaná budem na základe faktúry, resp. až po úspechu.
    Aké účtovníctvo si mám viesť?

Ďakujem
    ja by som išla na JU , potom podľa toho ako sa bude dariť a budeš chcieť, ľahko prejdeš na PU

nextone je offline (nepripojený) nextone

nextone
    V podstate zo začiatku nebudem mať žiaden príjem. Mojim príjmom bude v tomto prípade faktúra? Alebo si mám dať nejaký plat?

veja 1 je offline (nepripojený) veja 1

veja 1
    Ahojte aj ja som začiatočník a potrebujem pomoc
    vystvila som fa 2007050 29-03-07, ďalej fa 07051 tiež 29-03-07 a teraz som dostala PPD zo dňa 21-03-06 a potrebujem vystaviť faktúru. Tovar bol vydaný zo skladu 20-03-07 a zaplatili nám 21-03-07 v hotovosti. Aký mám dať dátum vystavenia faktúry?
    Som začiatočník, prosím poraďte mi

sway je offline (nepripojený) sway

som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac sway
    nextone Pozri príspevok
    V podstate zo začiatku nebudem mať žiaden príjem. Mojim príjmom bude v tomto prípade faktúra? Alebo si mám dať nejaký plat?
    tvoj príjem bude faktúra - tak zarábaj, držím palce

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Tweety
    veja 1 Pozri príspevok
    Ahojte aj ja som začiatočník a potrebujem pomoc
    vystvila som fa 2007050 29-03-07, ďalej fa 07051 tiež 29-03-07 a teraz som dostala PPD zo dňa 21-03-06 a potrebujem vystaviť faktúru. Tovar bol vydaný zo skladu 20-03-07 a zaplatili nám 21-03-07 v hotovosti. Aký mám dať dátum vystavenia faktúry?
    Som začiatočník, prosím poraďte mi
    Kedže už máš fa s dátumom 29.3., tak by som dala dátum nasled. dňa v mesiaci.

Začiatok a účtovníctvo

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.