Zavrieť

Porady

Aky kavovar (espresso) - ake mate skusenosti?

Idem kupovat kavovar a som ochotny zan dat max. 4.000,- Viete mi poradit znacku pripadne konkretny typ? Chcem espresso, co urobi chutnu kavu aj s penou (nie prekvapkavanu). Pozdavaju sa mi tieto:
Krups XP 400030, AEG EA 120 CREMA a Rowenta ES 5100.
Prosim napiste mi Vase skusenosti.
DAKUJEM
Usporiadat
magi007 magi007

magi007 je offline (nepripojený) magi007

No ved jasne ... ak nieco stoji 5 korun tak je pravdepodobne ze nemusi vydrzat ... ale ked je cenovy pomer tych vyssie spomenutych okolo 20e tak neviem ktory sa oplati kupit ?

Ja osobne mam klasicky talianksy resp. madarsky "pressovar" ten hlinikovy ... ale chcel som si vybrat aj daco tuctovejsie, rychlejsie a mat moznost urobit rozne druhy kavovych napojov, nie len klasicke presso ... ako Dolce Gusto resp. Bosh T-Disc ... a nevedel som aky je v tom rozdiel.

Ci je to uplne jedno alebo nie, hladal som hore dole s google, ale stale nemam jasno ... Zatial co som zistil tak kavovary Dolce Gusto od Krups maju vyssi tlak 15bar a Bosh len daco okolo 3bars, takze Krups vyzera lepsie (teda ak toto je do dolezite kriterium), ale kto vie.

Dalej je otazka, ktore kapsle su kvalitnejsie ? Teda, ktora kava v ktorych kapuslach je kvalitnejsia ... lebo ak su tie naplne nic moc, tak si radsej urobim turka alebo presso s tym co mam, a ostatne si budem robit z prasku :-)
laurin laurin

laurin je offline (nepripojený) laurin

lujza.j Pozri príspevok
myslím, že životnosť posledne spomínaných "kafe mašin" je primerane k cene
dnes ani tak nejde o zivotnost, ked sa pokazi vyhodis a kupis novy, nie? Aspon vyskusas dalsiu znacku
harleydavidson harleydavidson

harleydavidson je offline (nepripojený) harleydavidson

Ahojte poraďáci,
plánujem si kúpiť pákový kávovar KRUPS xp 5220

http://www.itsk.sk/espresso-pakove-k...k_d125731.html

má niekto s týmto kávovarom skúsenosti?
ďakujem
pinta pinta

pinta je offline (nepripojený) pinta

Mám skúsenosť, používam ho asi tri mesiace, zatiaľ je bezproblémový, káva je taká aká má byť, jediné čo vadí je to, že vyžaduje, aby bola voda v systéme stále. Pripravujem denne asi 6 šálok takže nezaháľa.
harleydavidson harleydavidson

harleydavidson je offline (nepripojený) harleydavidson

tak, ho už mám doma - kávička je výborná
popelka. popelka.

popelka. je offline (nepripojený) popelka.

harleydavidson Pozri príspevok
tak, ho už mám doma - kávička je výborná
chcela by som sa opýtať či tento kávovar má dva sítka na jednu a na dve kávy? Ďakujem.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

deane7 Pozri príspevok
Doteraz žena vždy dokúpila nesku ale keď ochutnala kávu z automatu z čerstvo namletej kávy tak zmenila názor. Mal som nejaký 14-tý plat tak pozerám niečo.
http://najtovar.sk/biela-technika-ma...8747-09-xsmall
Tento kávovar nemá nastavenie sily kávy?
alebo vziať niečo takéto?
http://najtovar.sk/biela-technika-ma...emens-tk-52001

Tak som ten siemens objednal a potom som si spomenul že mi žena výslovne zakázala kúpiť čierny, tak som požiadal o storno objednávky. Škoda že ten saeco nemá nastavenie sily kávy.
Tak parametrami by mi vyhovovalo toto:
http://www.elektro-internet.cz/espre...t-44ng-xperta/
a čo si vlastne objednal ktorý?.....nastavenie sily kávy by mne chýbalo....
deane7 deane7

deane7 je offline (nepripojený) deane7

lujza.j Pozri príspevok
myslím, že životnosť posledne spomínaných "kafe mašin" je primerane k cene
Kúpil som Fagor CAT-44NG Xperta, parametre super, displej všetko naviguje, dá sa na ňom dobre programovať, káva výborná ale už som ho musel odniesť do servisu. A na druhý deň mi volali že je neopraviteľný, pokazenú súčiastku totiž firma nedodáva ako náhr. diel. Takže mi dajú dobropis.
lujza.j lujza.j

deane7 Pozri príspevok
Kúpil som Fagor CAT-44NG Xperta, parametre super, displej všetko naviguje, dá sa na ňom dobre programovať, káva výborná ale už som ho musel odniesť do servisu. A na druhý deň mi volali že je neopraviteľný, pokazenú súčiastku totiž firma nedodáva ako náhr. diel. Takže mi dajú dobropis.
hmmm....tak to nepoteší a čo plánuješ kúpiť?
Halli Halli

Halli je offline (nepripojený) Halli

Písala som tu keď som sa rozhodovala, mám ho už dva roky a bez závad...
deane7 deane7

lujza.j Pozri príspevok
hmmm....tak to nepoteší a čo plánuješ kúpiť?
Uvidím ako sa podarí vyriešiť reklamáciu, s kávou aj s obsluhou sme boli spokojní, ale niečo bolo s lisom. Ten sa vraj neoplatí opravovať. Ak mi pošlú nový tak uvidíme, ak pošlú peniaze (kupovali sme z ČR cez internet) tak SAECO Odea GO II
http://www.levneelektro.cz/p78816-pr...odea-go-ii#zl1
Naposledy upravil deane7 : 29.09.12 at 07:58
milenass milenass

milenass je offline (nepripojený) milenass

Môžem doporučiť, ja mám niečo podobné http://www.levneelektro.cz/p78817-pr...a-giro-plus-ii a som spokojná.
deane7 deane7

Ak mi vrátia peniaze tak je voľba jasná. Dúfam že nebudú nasilu chcieť mi poslať nový Fagor.
deane7 deane7

To Saeco je na ceste.
kurnos kurnos

kurnos je offline (nepripojený) kurnos

Aj ked nie som velky kavickar, ale moji rodicia si nevedia vynachvalit Cremesso, tak som si ho za prijatelnu cenu kupil aj ja a s prijatelkou nam uplne vyhovuje. Je skladny, rychly, jednoduchy, kava je vonava, spravne napenena a velmi chutna a dokonca aj caje su vyborne. Tajomstvo je aj v 19 baroch. Mate este niekto podobne skusenosti s kapsulovymi kavovarmi?
lujza.j lujza.j

kurnos Pozri príspevok
Aj ked nie som velky kavickar, ale moji rodicia si nevedia vynachvalit Cremesso, tak som si ho za prijatelnu cenu kupil aj ja a s prijatelkou nam uplne vyhovuje. Je skladny, rychly, jednoduchy, kava je vonava, spravne napenena a velmi chutna a dokonca aj caje su vyborne. Tajomstvo je aj v 19 baroch. Mate este niekto podobne skusenosti s kapsulovymi kavovarmi?
toto je čo reklama? ja nemám.... mám klasický plnoautomat a ten čo tu reklamuješ je obmedzený iba na jeden druh - značku kávy...ked už je niekto pohodlný a chce kapslovač tak univerzálnu mašinu do ktorej pasujú kapsle rôznych značiek káv....
kubkokubko kubkokubko

kubkokubko je offline (nepripojený) kubkokubko

Ja som mala ten kavovar z lidla co bol po novom roku v akcii a bola to hruza. Uz som ho aj vratila....
lujza.j lujza.j

kubkokubko Pozri príspevok
Ja som mala ten kavovar z lidla co bol po novom roku v akcii a bola to hruza. Uz som ho aj vratila....
A co mu bolo?
lujza.j lujza.j

Ak ti neporadia v predajni zavolaj si do nejake servisu na kafe masiny...mozno ti povedia pripadne odporucia....
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať