Neviem kam to umiestniť tak to dávam do rubriky Zdravie.v Práci máme riaditeľku ,ktorá jedna s nami ako s malými deťmi ,mení nálady a všetko musí odsúhlasiť.Nie som jediná čo s ňou v tichosti bojuje ,ale bojí sa niečo povedať ,lebo ona má hneď argumenty. Až by som sa odvážila komunikácia by sa zhoršila.Dala by mi to pocítiť iným spôsobom.
Nemám inú robotu a viem ,že na moje miesto by mala hneď ďalších záujmcov,ale vyťažuje nás na maximum.Viac ľudí kvoli nej odišlo,ale neprizná si to a povie , že ľudia si nevážia prácu.Kolektív je fajn ,dobre si rozumieme ,ale bojíme sa mať aj lepšiu náladu ,lebo vidno ,že jej to prekáža. Smejeme sa keď sa ona smeje.Teraz si položíte otázku ,že to nie je možné. NO cudzí človek by ju charakterizoval ako milú osobu ,ale vie byť zákerná.Je to žena mnohých tvári.A odoberá to dosť energiu. Má ľudí akoby zaškatuľkovaných a podľa toho sa k nim správa aj keď tvrdí ,že je objektívna. A prečo to vlastne píšem? no možno mi niekto poradí ako si nepripúšťať takéto správanie a nedať si odoberať energiu,lebo aj keď sa snažím ,nečakaný útok ma vždy zaskočí a neviem sa brániť.Každý kto prišiel na naše pracovisko a prešiel krst ohňom tak povedal ,že nikdy neveril,že sa tak naozaj správa.A nikto nechce ísť k nám robiť.