Zavrieť

Porady

Pletenie-štrikovanie

Jara Jara

Jara je offline (nepripojený) Jara

Chcem sa obrátiť na mladé maminky alebo babinky. Keďže mám vnúčika a to mimo republiky, privítala by som nejaké modely na platenie. Po rokoch beriem opäť ihlice do ruky a štrikujem, nakoľko v predajniach sú tieto výrobky moc predražené. Vlnu sa ešte podľa mňa stále oplatí kúpiť. Na nete v slovenčine je maximálne na predaj alebo burza použitých vecí ale popisy na pletenie chýbajú. Niečo som našla na českých stránkach ale možno aj na Porade máme šikulky čo vedia nejaký fajn postup a bezplatne by ho tu prilepili. Budem vďačná, veď aspoň trošku vypadnem z účtovníctva a ekonomiky a poštrikujem si... Vnúčik je krásny, milý a tak sa rada pustím do práce. Ďakujem Vám za nápady.
Naposledy upravil arizona : 29.04.11 at 19:45
Usporiadat
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Zostalo mi ešte trochu vlny, tak som urobila bolerko. Taký prdinec, ale to teda bola fuška. Doteraz som háčkovala podľa slovenských alebo českých háčkariek, ktoré dávali videá aj pre začiatočníkov a teda celý postup. To bolo v pohode. Zapneš, vypneš počúvaš a kukáš. Bolerko som nenašla. Tak som to skúsila podľa videa pre pokročilých s titulkami. No tetka skončila po 2 riadku a robte čo chcete do potrebnej dĺžky. Čo čúl s tým? Tak som robila tak ako som zvyknutá pri štrikovaní. Striedala riadok 1 a riadok 2. Nejako sa mi to nezdalo, ale však to asi tak má byť . Na jednej strane som mala málo stĺpikov Lenže tam sa riadok 1 robil ináč ako r. 2 a musela som po r. 2 párať. Mala som do potrebnej dĺžky robiť iba r. 2. Ale zas som o niečo múdrejšia.
DSCF4407.JPG  
6 0

Zasa som minula zopár klbiek
DSCF4492.JPG  
DSCF4490.JPG  
DSCF4489.JPG  
DSCF4491.JPG  
DSCF4494.JPG  

DSCF4493.JPG  
1/1
2 0

Body pre moju malinkú, ale vrch im idem prerobiť
DSCF4458.JPG  
3 0
Mikae Mikae

Mikae je offline (nepripojený) Mikae

na inšpiráciu
pletené kurča.jpg  
0 0

Znova som minula nejaké klbká zo starých zásob. Svetrík háčkovaný podľa internetu pre moju malinkú.
DSCF4524 (2).JPG  
6 0
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je teraz online Dáša_

po dlhom čase fakt len taká drobnosť
hackovane minitekvicky 12.jpg  
hackovane minitekvicky 15.jpg  
hackovane minitekvicky 13.jpg  
1/1
5 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať