Aaaaaa, v Tuzexe neskutočne pekne voňalo..boli tam spreje Fa zelené a jablká, ktoré mama potom dávala medzi oblečenie (nebola aviváž???)
pamatam si nanuky, jahodovú dren, LIMO priatelia....ktoré sa vythovalo z vedra s vodou a kvapkalo z toho...kupili sme si melon a lyzičkou sme ho všetci pred blokom na schodoch v tieni vyjedali a potom hrali futbal :-) teda mi ženské vybíjanú...a SKAKALI SME GUMU...
našla som pred školou 500!!!!!! Sk, odovzdala som to riaditelovi (som bola blázon, bol to hotový poklad) a otec ma tak strašne zbil, že som tu 500vku nedoniesla domov
mala som YUKON prvé slovenské rifle, boli strašne tvrdé a tmavé ...ale boli to rifle...
A CO TAK TA RUSKA HRA vlk, ktorý chytal vajíčka? V obchode KLENOTY nam ju naši kupili za 350 Kčs..to už bolo čosi...viem, že vtedy som snívala o jedných topánkach z obchodu LUXUS za 199,- KčS ...neuveritelné...
keby som mala čarovnu mašinu, hned sa tam vrátim..nie kvoli cenám, ale kvoli tej bezstarostnosti, kvoli tym vztahom...a vôbec..všetko bolo iné....