Zavrieť

Porady

Staré zlaté časy...

sprievodca CR Rakúsko,
K otvoreniu tejto témy ma inšpirovala táto veta:
Rýchlu trasenú tortu mám vyskúšanú a je BETÁLNA
slovíčko betálna som naposledy použila prednedávnom pred dcérkou, /21/
ale musela som jej vysvetľovať čo to slovo znamená - nikdy ho nepočula.
Pamätáte si ešte na svoje detstvo a mladé roky, vy /my/ skôr narodení, keď sme s mastným chlebom s cibuľou alebo niektorí aj hrubo posypaným cukrom vzali bicykel, ktorému sme hovorili rakva, odviezli sme sa na ňom aj traja, celý deň nás nebolo, vonku sme šantili do tmy, samozrejme sme po príchode domov dostali preventívnu bitku /najčastejšie remeňom za to, že sme o sebe nedali počas celého dňa vedieť....
Usporiadat
Simonab Simonab

Simonab je offline (nepripojený) Simonab

Hanelie a kde to chodíš na takéto aukcie? Prezraď, kočiariky síce nezbieram, ale možno by ma zaujalo dačo iné.
Dav Dav

Dav je offline (nepripojený) Dav

Eulalia Pozri príspevok
V takom som sa vozila Nepamätám si to síce, ale fotky nepustia
Vo veľkom som sa vozila, a zmenšený,asi 2/3 riadneho detského, ale napriek tomu dobré hebedo, parkuje u rodičov pod klavírom.
Meggi 1 Meggi 1

Meggi 1 je offline (nepripojený) Meggi 1

hanelie Pozri príspevok
tento mi najviac chýba do zbierky
Presne takýto som mala, ešte aj farba sedí.
Keď sme sa sťahovali, vyhodili sme ho, nemali sme ho kam dať.
Keby som bola vtedy vedela, že niekto ho v budúcnosti bude chcieť, tak ho pre Teba odložím
hanelie hanelie

hanelie je offline (nepripojený) hanelie

sprievodca CR Rakúsko,
Hanelie a kde to chodíš na takéto aukcie? Prezraď, kočiariky síce nezbieram, ale možno by ma zaujalo dačo iné
simonka - www.aukro.cz -
invest invest

invest je offline (nepripojený) invest

TOKY Pozri príspevok
toto už je super, jasom sa v škole učila ešte na počítači, ktorý bol ako jedna dvojačka skriňa na dierne štítky
invest invest

invest je offline (nepripojený) invest

Dav Pozri príspevok
Pridávam do zbierky - mám ho asi od 2 rokov
Bože to je super! Ani nie sme také staré, len veľa pamätáme
vasulka vasulka

vasulka je offline (nepripojený) vasulka

mam rada život
invest Pozri príspevok
toto už je super, jasom sa v škole učila ešte na počítači, ktorý bol ako jedna dvojačka skriňa na dierne štítky
...aj ja som pracovala s diernymi štítkami, potom prišli magnetické pásky a diskety Verbatim velké ako školský zošit.potom prišlo to malé ,úžasné,ktoré sa stále zdokonaluje a na ktorom sme mnohí závislí. Oh... ako ten čas beží...
Zuzka10 Zuzka10

Zuzka10 je offline (nepripojený) Zuzka10

jednoduchá žena,matka,babička ...viac
Meggi 1 Pozri príspevok
Presne takýto som mala, ešte aj farba sedí.
Keď sme sa sťahovali, vyhodili sme ho, nemali sme ho kam dať.
Keby som bola vtedy vedela, že niekto ho v budúcnosti bude chcieť, tak ho pre Teba odložím

Ja som mala v červenej farbe, je ešte na povale u mamky...
JAJA11 JAJA11

JAJA11 je offline (nepripojený) JAJA11

hanelie Pozri príspevok

takéhoto medvedíka mal asi každý z nás

Presne s takým som roky spávala, spávala som totiž na vrchnej poschodovej posteli a naši sa báli, aby som nespadla. Takže som ho tam mala ako ochrancu
SAIVI SAIVI

SAIVI je offline (nepripojený) SAIVI

kukurička Pozri príspevok

...robot ETA...
..jeéj, tento sme mali aj my doma , aj s takou vysúvacou skrinkou v čom to bolo všetko uložené - v škole sme so sestrou vraveli že máme doma robota : )
hanelie hanelie

hanelie je offline (nepripojený) hanelie

sprievodca CR Rakúsko,
Ja som mala v červenej farbe, je ešte na povale u mamky...
zuzka prilož fotku, nepredáš?
tuta tuta

tuta je offline (nepripojený) tuta

SAIVI Pozri príspevok
..jeéj, tento sme mali aj my doma , aj s takou vysúvacou skrinkou v čom to bolo všetko uložené - v škole sme so sestrou vraveli že máme doma robota : )

A ja ho ešte mám a dokonca my fachčí. A aj keď mám už nový robot, niektoré veci robím stále na tom starom. Asi sila zvyku.
Zuzka10 Zuzka10

Zuzka10 je offline (nepripojený) Zuzka10

jednoduchá žena,matka,babička ...viac
hanelie Pozri príspevok
zuzka prilož fotku, nepredáš?
Fotku nemám, ale aj ja mám rada takéto veci. Síce ich nezbieram, ale čo mám tak tomu sa teším.Niekde tu na Porade sa písalo že sú to staré rárohy, ale podľa mňa nie.
Dav Dav

Dav je offline (nepripojený) Dav

Prikladám svoj druhý kočík. Pamätám sa, ako hrdo som si s ním vykračovala po ulici, s chodiacou bábikou v kočíku. Dostala som ho od starých rodičov na narodeniny. Bábiky v ňom sú 2 dcérine, jedna moja.
kočík.JPG  
arizona arizona

arizona je offline (nepripojený) arizona

Ja som si na starú dobrú kvalitu zaspomínala včera pri zaváraní.Nové viečka použité jeden-dva razy som musela vyhadzovať, lebo nechytali.
Ale staré, z Leča za 6,30 kčs, z roku 1979 ma nesklamalo ani jedno jediné.
Naša stará dobrá kvalita
Naposledy upravil arizona : 17.03.10 at 19:56
EWIK EWIK

EWIK je offline (nepripojený) EWIK

Bože ľudia, keď to tak čítam, akoby to bolo včera , ja mám fakt 17..............škoda že 3x
Olinka1 Olinka1

Olinka1 je offline (nepripojený) Olinka1

Ahojte ženy ! Aj ja mám robot ETA 022 a zatiaľ funguje, len ten vrchnák sa mi zlomil, čo sa dáva vtedy ak chcem napr. uhorky krájať alebo zemiaky strúhať.
Náhradné diely už k tomu neviem zohnať. Ak by niekto mal a už nepotrebuje, ja by som to veľmi rada kúpila.
Ibaka Ibaka

Ibaka je offline (nepripojený) Ibaka

pán v najlepších rokoch
hanelie Pozri príspevok

takéhoto medvedíka mal asi každý z nás
Chudák macko, tiež je už plešivý ako ja, roky nezastavíš
Maruška54 Maruška54

Maruška54 je offline (nepripojený) Maruška54

Olinka1 Pozri príspevok
Ahojte ženy ! Aj ja mám robot ETA 022 a zatiaľ funguje, len ten vrchnák sa mi zlomil, čo sa dáva vtedy ak chcem napr. uhorky krájať alebo zemiaky strúhať.
Náhradné diely už k tomu neviem zohnať. Ak by niekto mal a už nepotrebuje, ja by som to veľmi rada kúpila.
Ja som dostala mixér Eta ako svadobný dar pre 34-rokmi. Stále je funkčný u mamy. Nejaké náhradné diely sa dajú kúpiť alebo objednať v predajni elektro na Mýtnej v Bratislave.
t.betinka t.betinka

t.betinka je offline (nepripojený) t.betinka

Tie stare časy prichadzaju ved ideme na euro .Ked prejdeme na euro čo myslite za chlieb date ako teraz 30 alebo par centov.Hmm.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať