Kimáková
Sway tvoja otázka je veľmi široká. Takže v prvom rade si skontroluj, či aj v prehľadoch za jednotlivé 1/4 roky máš vyplnené riadky 4. Pretože v každom mesiaci si môžem daňový bonus ponížiť len do výšky preddavkov. Takže aj v Hlásení bonus je nasčítaný iba zo 1/4 ročných prehľadov. Všetko navyše som si požiadala prevdepodobne od DU a teda budú figurovať v riadku D.
...normálne ma chytá zúfalstvo... jednoducho to mám asi takto:
z roku 2003 mi ostalo 2620,- Sk ako ročné zúčtovanie za rok 2003.
v 1/2004 som to vo výplate vyplatila, ale DÚ mi nič nevrátil, nič som nežiadala s tým, že si budem postupne z toho odrátavať dane jednotlivých mesiacov.
Problém mi nastal v tom, že mám daň,bonus 800,- mesačne, ale daň vychádzala len 66,-,249,-... malé sumy.
tak nech to zhrniem - vychádza mi že mi má DÚ vrátiť, ale neviem to do výkazu nijako napasovať, nakoľko, keď generujem PP, tak mi jednoducho na DÚ prevodný nespraví, lebo si mám odrátavať - ale ja vidím, že Sw si to eviduje a mám to OK na mesačných rekapituláciách zrazenej dane, ale neviem to dostať do výkazu... kadiaľ?? - už som prečítala celú knižku, v Krose už nikoho nenájdem - musela som medzitým vybehnúť... som grogy....