Kvaka Karla26, depresia sa musí poriadne doliečiť, nesmie sa svojvoľne prestať s liekmi, ona sa zvykne niekedy vrátiť, ale to nie je pravidlo. Skús sa znovu liečiť, a dodržiavať pokyny lekára, oplatí sa to. Ono sa to ľahko hovorí, ťažko dodržiava, viem, ale každý si časom nájde nejaký zmysel života, prídu zmeny, deti a na depresiu už akosi neostane čas.
ja len dodám, že tá mrcha sa veru vracia
/ ale kto to nemá, ten nepochopí, čo to je mať depku, ale ja sa držím kréda, že na každého raz príde, to nikto nevie kedy príde ku komu na návštevu a koho ako položí ani sa nenazdá a šup tá potvora je tu/a potom nič iné mi neostáva, len zájsť psychimu a nasadiť lieky. To je mýlna domnienka, že po tých liekoch je človek " umelý " to vôbec nie je pravda, ale pravdou je, že je to dlhodobá liečba, a človek musí byť hlavne trpezlivý, ísť na čerstvý vzduch, na prechádzky, ja napr. chodím buď so psom na prechádzky, alebo si sadnem na bicykel a hurááá do prírody, a dokázať sa tešiť z niečoho, ja napr. teraz sa teším, že všetko zelenie, vtáčiky čvirikajú a hajde do prírody...... a vychutnať si to ticho okolo...
už mnohokrát som to tu napísala, že keď niekto má depku,to ešte neznamená, že je cvok
...... / to je celkom iné kaffé/
p.s. ale má jednu " výhodu " aspoň u mňa, že vtedy nemám chuť do jedla a schudnem
potvora akásik