VieraPopluharova
Karla, nehnevaj sa na mna, danushka ma pravdu, ak okamzite zo sebou nic neurobis, bude na nic i nove zamestnanie i vsetko, skoncis na dlhodobej PN , ale to by nevadilo, ide o to, ze si sama sebe ublizujes a naozaj potom skoncis totalnym kolapsom, viem o com hovorim, tak som dopadla i ja, a ked prekrocis urcity bod a nebudes mat pri sebe niekoho, kto Ta dokope k lekarovi?, ja som mala stastie mala som pri sebe sestru a ked videla v akom som stave vyslovene ma tam odvliekla, a co sa tyka liekov treba ich brat, aj ked si akoze v poriadku aspon udrzujuce davky, toto nie je chripka, ze mi je lepsie tak skoncim s antibiotikami, toto je beh na dlhu trat, castokrat dozivotne, ale ak mas dobreho lekara da sa s tym plnohodnotne zit, dnes uz nie je hanba navstivit psychiatra a brat lieky, je to choroba ako kazda ina.Prosim Ta vo svojom vlastnom zaujem rob zo sebou nieco, aspon navstiv lekara.Drz sa.
Vierka, keby som mohla, tak to Tvoje zelené označím ako doteraz najlepšiu odpoveď, ktorá sa bude otvárať vždy na začiatku témy pre všetkých.
A pošepnem neveriacim,
táto choroba ma zožierala zvnútra, aj zvonka, zožierala mojich najbližších.
Trvalo mi istý čas, kým som sa povzniesla nad nechápavosť a obmedzenosť svojho okolia - ako sa bude tváriť, ak by sa náhodou dozvedelo o tom, že navštevujem ,,cvokára", to bol ten prvý najdôležitejší a najzásadnejší moment.
Trvalo dlho a ešte dlhšie, kým ten môj anjel - cvokár trafil na moju správnu strunu a dnes žijem plnohodnotný život.
No a ten červíček čo ma sem tam nahlodne a káže mi opýtať sa mojej lekárky, či by sme predsa lieky nevysadili, keď mi je tak dobre, že mám pocit, že ich beriem úplne zbytočne, ten červíček má okamžite zakrútené lekárkou krkom.
Vraj načo škrabkať to, čo nesvrbí, vraj dobre je práve preto, že tie lieky udržiavajú dobrý stav.
No tak ja do kostolíka nechodím, ale raz do mesiaca idem ku svojej cvokáročke spovedníčke, ona mi dá rozhrešenie a ešte sa aj dobre nasmejeme.
Karluška, ale toto je už plávanie po kľudnej hladine, aj na dne som sa topila tak ako teraz Ty, aj plávala búrlivým morom, ale vždy po búrke prichádza slniečko.
CHoď na PN, kašli na peniaze, kašli na pôžičky, tí čo Ťa majú radi Ti pomôžu. Život rieši často situácie sám a keby sme neviem ako plánovali, tak kombináciu riešenia nevymyslíme tak, ako život sám a tomu treba aj veriť.