Je mi z toho smutno, že vznikajú takéto témy. Keď prvýkrát bežala téma, "Právo na život " veľa ľudí sa "rozhnevalo" .
Smutná ,možno trochu nahnevaná ,no v každom prípade bojovníčka za svoj názor ostala myslím aj zakladateľka tej témy katarína.j .Potom som ju tu dlho nevidela a dnes som si všimla,že bola na Porade a my sme jej ani nezablahoželali k jej narodeninám./ Už sa stalo/ Hádame sa tu,nie sme ochotní prijať názor toho druhého a k čomu je to dobré? Že ľudia ,ktorí sú prínosom Porady sa odhlasujú, lebo neboli pochopení? Stávajú sa nepriateľmi bez toho, aby o tom druhom niečo vedeli. Nehovorím, že si navzájom máme mastiť brušká, len mi je smutno, že v niektorých témach ,akoby sme to neboli my,tí istí ,ktorí dokážeme v iných témach navzájom žartovať a vystrájať ako malé deti .
Bastian , vážim si toho čo si urobil pre tú úbohú ženu. A v tom to je. Každý sme iní ,možno sme okolo nej chodili všetci,tiež nie zlí ľudia, ale nevšimli sme si to
čo si si všimol Ty ,že potrebuje pomoc. Často nás naše problémy ťažia tak, že už nepozeráme dopredu, ale rátame betónové dlaždičky na chodníku.