Možno to bude fakt v pekárničke ten pes zakopaný.
Pretože ja som mala XXL a ten chlebík od Dáši nebol problém.
Druhý mesiac mám ETU, je menšia ako tá XXL, ale ešte sa mi taký dobrý zemiakový nepodaril, ako som piekla v XXL. Zo začiatku mal chlebík ušiská, teraz má síce len ušká, ale aj tak to nie je ono...
Ani dnes sa mi nepodaril. Aj som skúsila dať viacej múky, ako je v recepte (a pri ďalšom pečení dám tej múky ešte viac, pretože to cesto sa mi zdá riedke) a aj tak nie je taký, na aký som bola zvyjmutá.
Čiže z toho vyplýva poučenie, že nie je pekáreň ako pekáreň...
Každá má niečo svoje, ale môj záver je, že XXL (opravené z XXXL) je naj............
Naposledy upravil cactus : 03.01.09 at 20:15