tetrisss Ja som jedna z tych, ktori si pekaren kupili, lebo som si myslela, ze bez nej na fleku umriem, ale az taka nadsena som nou nebola. Po mnohych pokusoch sa mi taky spravny chlieb nepodaril, jedine sladky kolac bol super a tak som pomaly prestala piect uplne. Teraz som v jednote videla novu zmes cesku na chlieb a tak som ju oprasila, ze teda ak to presne dodrzim, tak to bude ok, ale nie je. Chlieb je velmi dobry chutovo, ale jeho konzistencia je taka, ja ani neviem to presne vypovedat, taky je tuhy a nie vlaknovity, zdalo sami hned, ze by tam hadam malo ist viac tekutiny, no ale myslela som, ze vyrobca vie co robi. Preto mam na vas prosbu, ci mi viete poradit co s tym, rada by som mala chlebik vlaknity a makky, ako sa k tomu dopracujem?
Ja môžem napísať len svoju skúsenosť s pečením chleba z vlastných surovín, nie z hotových zmesí, tie nepoužívam. Zatiaľ sa mi chlieb vždy vydaril. No neporadím Ti nič špeciálne, lebo nemám na dobrý chlebík žiadnu fintu, len dodržiavam presne množstvo surovín uvedených v receptoch. A chlebík je vždy mäkkučký.
Ak nemáš recepty ku svojej pekárni, na nete aj tu na Porade je ich celý kopec, stále skúšaj, raz sa Ti určite vydarí. Nedaj sa odradiť. Ja som veľmi rada, že pekáreň mám, nedala by som ju za nič na svete