Anežob
Chlieb pečieme v pekárničke z LIDL-u, ale iné sme ešte neskúšali, lebo tento spotrebič máme asi len tri týždne. Super pomocník.
1Dara- ka, prosím Ťa podeľ sa o recepty na spomínané jedlá čo uvádzaš v príspevku. Ja osobne by som chcela vyskúšať živánsku alebo francúzske zemiaky.
Ďakujem za seba, ale aj za ostatných.
nie su to nejake specialne recepty, myslim, ze na nete je dost receptov
zivanska - vrstvy zemiakov, masa, cibula, slaninka, klobaska, osolene a okorenene podla chuti (cesnak, cierne korenie)
francuzaky - mozu byt vrstvy ale ja mam radsej vsetko zmiesane (zemiaky pokrajane na hranolky, tocena salama na kocky, vajicka tiez na kocky, osolit a zmiesat s 1 az 2 kyslymi smotanami)
ide o to len odhadnut mnozstvo, ktore sa zmesti do nadoby.
das program pecenie - trva 1 hodinu. ak sa ti zda malo prepecene, spustis program znova ale potom ja uz to zvyknem asi kazdych 15 minut sledovat
varim stylom "co dom da" a na buduce, ak nezabudnem tak spravim nejaky fotorecept
ja cerpam recepty hlavne z tejto stranky:
http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php