JankaV -
quote=JankaV;597046]Ja neviem a ani nechcem vedieť ako tvorí knihu jázd na konci roka. Každý mesiac mu napíšem, že kniha jázd nebola odovzdaná a čo s ním urobím. Má len pár dokladov, ale ani tie si nevie ustriehnuť. Patrí k tým, ktorí robia všetko samí a potom nestíhajú a samozrejme, že taká vec ako je kniha jázd alebo napr. inventarizácia, to sú samé hovadiny, ktoré ich zaťažujú. Nevysvetlíš čo zahynieš.
Ale robotu potrebujem.
Aj tak díky.[/quote]
redpokladám, že aj plácu za ňu

quote=JankaV;597071]Ďakujem za reakcie. Viete, myslím si, že toto nie je len môj problém, neverím, že iba ja mám takého lajdáka. Mal auto, nosil každý mesiac bločky a teraz v decembri keď som znovu pýtala knihu jázd vyšla z neho otázka, že či to môže byť dokopy.
Tak som sa dozvedela, že má imbecil aj druhé auto. Tak sme to zúradovali, jediný problém je, že oba autá sú na rovnaké palivo a on nevie z tých bločkov určiť, ktoré ku ktorému autu. Je pravda, že dá sa na to aj vykašľať, je to jeho problém, ale na druhej strane, myslím, že poriešiť to treba. Preto sa vlastne týmto zaoberám.[/quote]
Na takomto verejnom portáli sa toto nehodí, aj keď si ako nahnevaná, ale porozmýšlaj, či na tom nemáš akýsi podiel aj Ty...???