Zavrieť

Porady

Inšpirácie na spálňu

admin
Ktorá sa Vám najviac páči?
Naposledy upravil Richard : 06.01.08 at 15:39
Usporiadat
kukurička kukurička

kukurička je offline (nepripojený) kukurička

...ani toto nie je zlé...
kukurička kukurička

kukurička kukurička

kukurička kukurička

kukurička kukurička

kukurička kukurička

laumar laumar

laumar je offline (nepripojený) laumar

Emily
Ahoj Adkah, hodila by sa mi posteľ z Tvojej inšpirácie č.2. Nevieš mi poradiť, kde by som ju kúpila?
Zitulda Zitulda

Zitulda je offline (nepripojený) Zitulda

Všetky inšpirácie sú naozaj veľmi krásne ale inšpirovať sa možno pri plánovaní - projekte domu a už pri tom riešiť veľkosť spálne. Prosím kto ale mi poradí zariadiť spálňu rozmerov š.-3,10 x hl. 3,45m a na dôvažok sú vstupné dvere (š.80 cm) v strede šírky a oproti je okno š.120 cm. Prelúskávam aj knihy o FENG-SCHUE, chcela by som zmenu (podľa knížiek máme v takejto spálni veľa negatívnej energie) ale hnúť sa ničím nedá, poradí niekto? Vopred prosím nedávajte otázky napr: a zatiaľ ako Vám to tam klape, príp.rady typu kúp si nový RD, alebo vymeň byť, či manžela atď..... dobre?! . Sme šťastný pár už 37 rokov, v tej izbe, s tým nábytkom tiež 37 ročným, ale pomaly a iste, všetko stárne a my chceme teraz nový nábytok to vážne. Ak nájdem pôdorys a upravím tak, aby som ho mohla pripojiť urobím to.
lucy200 lucy200

lucy200 je offline (nepripojený) lucy200

Krásne spalne veľmi sa mi páčia hmmm budem musieť si aj ja dako tak zariadiť
lucy200 lucy200

lucy200 je offline (nepripojený) lucy200

Zitulda Pozri príspevok
Všetky inšpirácie sú naozaj veľmi krásne ale inšpirovať sa možno pri plánovaní - projekte domu a už pri tom riešiť veľkosť spálne. Prosím kto ale mi poradí zariadiť spálňu rozmerov š.-3,10 x hl. 3,45m a na dôvažok sú vstupné dvere (š.80 cm) v strede šírky a oproti je okno š.120 cm. Prelúskávam aj knihy o FENG-SCHUE, chcela by som zmenu (podľa knížiek máme v takejto spálni veľa negatívnej energie) ale hnúť sa ničím nedá, poradí niekto? Vopred prosím nedávajte otázky napr: a zatiaľ ako Vám to tam klape, príp.rady typu kúp si nový RD, alebo vymeň byť, či manžela atď..... dobre?! . Sme šťastný pár už 37 rokov, v tej izbe, s tým nábytkom tiež 37 ročným, ale pomaly a iste, všetko stárne a my chceme teraz nový nábytok to vážne. Ak nájdem pôdorys a upravím tak, aby som ho mohla pripojiť urobím to.
tak to chceš podľa FENG-SCHUE spraviť?? No to ti prajem veľa šťastia je stým dosť babračka a hlavne v paneláku. Skús predajne na to špecializované a určite ti poradia. Hoci v KE je malo takých, ale na namesti sa mi zdalo že som videla take niečo.
Adkah Adkah

Adkah je offline (nepripojený) Adkah

laumar Pozri príspevok
Ahoj Adkah, hodila by sa mi posteľ z Tvojej inšpirácie č.2. Nevieš mi poradiť, kde by som ju kúpila?
Ahoj, neviem ktorú myslíš dala som sem 2 príspevky a v každom sú 3 obrázky. Ak máš ešte záujem napíš číslo príspevku a číslo fotky. Napr. príspevok č. 2 obr. 1.
AlaNR AlaNR

AlaNR je offline (nepripojený) AlaNR

Som, kto som...
Toto nie je síce inšpirácia, ale náš brložtek
DSC00090.JPG  
DSC00091.JPG  
1/1
tiny77 tiny77

tiny77 je offline (nepripojený) tiny77

z malickosti sa sklada svet. ...viac
AlaNR, pod tymi hrncekami mate dusicky??
Ant__690___400_450x317.jpg  
Bez názvu.jpg  
dfsz.jpg  
ioôhj.jpg  
ljk.jpg  

ozt.jpg  
ôjnhôn.jpg  
spalna.jpg  
violet.jpg  
1/1
AlaNR AlaNR

AlaNR je offline (nepripojený) AlaNR

Som, kto som...
Nieee, to je časť mojej zbierky šálok...
Mám ich asi stovku a už sa nikam inam nezmestili
Modroocko Modroocko

Modroocko je offline (nepripojený) Modroocko

Nerobím druhým to, čo nechcem, aby robili mne. ...viac
Toto je spálňa jedného apartmánu v kúpeľoch Rajecké Teplice. Tak sa mi páčila, že som si urobila zopár fotiek. Milujem prírodné drevo a oblé tvary.
P1010781.jpg  
P1010828.jpg  
P1010833.jpg  
1/1
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

Su to nadherne obrazky ,naozaj.Pohladenie pre oci,len sa mi zdaju hrozne neprakticke.
ja ale som prakticky typ a konkretna miestnost musi byt u mna dobre vyuzita.
na mna to posobi,ako keby sme zo spalne chceli mat silou-mocou obyvacku.

my sme tiez prave zariadili nasu a stavili sme na ucel:
na celu stenu -dlhu 4m a vysoku cca 3m sme si nechali na mieru spravit vstavanu skrinu,kde je vela polic a dost priestoru na vesanie,mam tam aj priecinok na zehliacu dosku,maly rebrik a susiak na pradlo.
myslim ze skrina je zaklad-v spalni netreba kresla a pod....

na protilahlej stene mame v strede manzelsku postel,
z jednej strany postele pri okne je mala prirucna dvojdielna skrinka:
jedna cast je s vesiakom na odlozenie pouzitych veci /-nedam ich predsa do skrine/ ,tato zaroven tvori toaletny stolik lebo z druhej strany ma male zrkadlo a odkladaci priestor,
a druhy diel nahradza nocny stolik;obe casti su spojene ale je to vsetko navrhnute tak,aby to splnilo ucel a aj esteticky dojem.Tazko sa to opisuje,je mi luto ze nedokazem prilozit obrazky

a z druhej strany mam len taky mriezkovy kos na pradlo-hranaty,dreveny/mam v nom odlozene veci na zehlenie a je prikryty obruskom/,plni tiez ucel nocneho stolika.
vsetko je to robene na mieru,farebne i dizajnovo zladene k laminatovej podlahe,aby sa to navzajom nebilo ale aby to tvorilo k sebe patriacu sustavu;
nabytok,garniza na zaclonu i kos na pradlo su z rovnakeho dreva.

izba je dost priestranna a vzdusna,s cistymi liniami,nie je prepachata zbytocnostami ani vyumelkovana-uplne normalna ,utulna pohodlna spalna.dost presvetlena a prakticka.
Luster i bocne lampicky su male,nenapadne;drevene /v rovnakom odtieni ako laminat.podlaha /v kombinacii s kovom/hlinikova farba-presne take su aj uchytky na velkej skrini i bocnej skrinke/.

A z kazdej strany postele mam len take male tkane koberceky.
ad-riana ad-riana

ad-riana je offline (nepripojený) ad-riana

Ahojte.. mne 1 a 3 - mam rada teple farby su prijatelnejsie na spalnu.. ale tiez zalezi, ci je situovana na juznej strane alebo severnej a samozrejme kto ma rad aku farbu a aký je jeho vnutorny "hlas" :-)
Marína Marína

Marína je offline (nepripojený) Marína

Zitulda Pozri príspevok
Vyklápacie postele, od dverí z jednej a druhe strany. Potom už ostáva len pískanie.
tixi tixi

tixi je offline (nepripojený) tixi

Ak by clovek mal dostatocny priestor v panelakovych bytoch (poz. autora 1.izbovy a 2izbovy byt)a nemusel riesit 1 osobny priestor na ukor ineho, resp. aby spalna sluzila ako spalna a nie zaroven ako aj obyvacka pre hosti, tak by som sa inspirovala zariadovanim spalne asi v tomto 'duchu'.
boconcept123.jpg  
nika11.jpg  
donna_1.jpg  
schlaffzimmer1.jpg  
schlaffzimmer2_g.jpg  

schlaffzimmer3_g.jpg  
1/1
avonka1 avonka1

avonka1 je offline (nepripojený) avonka1

My plánujeme spálňu v kombinácii tmavo tehlová ( steny ) + jemne krémová ( koberec alebo parkety a strop ) + tmavé orechové drevo s nerezovými doplnkami ( komody a posteľ s príručnými skrinkami- všetko v minimalistickom štýle, tak ako je zariadený celý byt ). Ale tak skoro to nebude :-(((
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať