Su to nadherne obrazky ,naozaj.Pohladenie pre oci,len sa mi zdaju hrozne neprakticke.
ja ale som prakticky typ a konkretna miestnost musi byt u mna dobre vyuzita.
na mna to posobi,ako keby sme zo spalne chceli mat silou-mocou obyvacku.
my sme tiez prave zariadili nasu a stavili sme na ucel:
na celu stenu -dlhu 4m a vysoku cca 3m sme si nechali na mieru spravit vstavanu skrinu,kde je vela polic a dost priestoru na vesanie,mam tam aj priecinok na zehliacu dosku,maly rebrik a susiak na pradlo.
myslim ze skrina je zaklad-v spalni netreba kresla a pod....
na protilahlej stene mame v strede manzelsku postel,
z jednej strany postele pri okne je mala prirucna dvojdielna skrinka:
jedna cast je s vesiakom na odlozenie pouzitych veci /-nedam ich predsa do skrine/ ,tato zaroven tvori toaletny stolik lebo z druhej strany ma male zrkadlo a odkladaci priestor,
a druhy diel nahradza nocny stolik;obe casti su spojene ale je to vsetko navrhnute tak,aby to splnilo ucel a aj esteticky dojem.Tazko sa to opisuje,je mi luto ze nedokazem prilozit obrazky
a z druhej strany mam len taky mriezkovy kos na pradlo-hranaty,dreveny/mam v nom odlozene veci na zehlenie a je prikryty obruskom/,plni tiez ucel nocneho stolika.
vsetko je to robene na mieru,farebne i dizajnovo zladene k laminatovej podlahe,aby sa to navzajom nebilo ale aby to tvorilo k sebe patriacu sustavu;
nabytok,garniza na zaclonu i kos na pradlo su z rovnakeho dreva.
izba je dost priestranna a vzdusna,s cistymi liniami,nie je prepachata zbytocnostami ani vyumelkovana-uplne normalna ,utulna pohodlna spalna.dost presvetlena a prakticka.
Luster i bocne lampicky su male,nenapadne;drevene /v rovnakom odtieni ako laminat.podlaha /v kombinacii s kovom/hlinikova farba-presne take su aj uchytky na velkej skrini i bocnej skrinke/.
A z kazdej strany postele mam len take male tkane koberceky.