caprioska V ziadnom pripade nechodte do Dubravky do salonu CATRINNA na gelove nechty. Ja som zaplatila 900sk a bez bloku podotykam a od druheho mi zacali jeden po druhom odpadavat.do tyzdna mi odpadlo 6 nechtov a dotycna slecna mi nechce vratit peniaze lebo vraj ona za to nemoze a ja som si ich niekde narazila.su NEKVALITNE-to je cele TAK NEDOPADNITE AKO JA
Moja zlatá, keby si si prečítala to, čo som poslala tvojmu priateľovi, ktorý sa mi mimochodom trošku hrozí, tak by si pochopila. Treba si čítať aj veci, ktoré sú potrebné pred modeláciou gélových nechtov a to je napríklad aj tento reklamačný poriadok, podľa ktorého sa ja riadim a aj riadiť budem. Samozrejme aj v tvojom prípade.
Reklamačný poriadok nájdete aj na stránke absolut look.
A vskratke to hlavné:
Dodržanie správneho technologického postupu predovšetkým pri modelovaných nechtoch sa prejavuje okamžite, najneskôr však do 24 hodín. Reklamácia priľnavosti hmoty, t.j. nedodržanie technologického posutpu, je možná iba do nasledujúceho dňa od prevedenia tejto služby, a to po osobnej konzultácii so zákazníkom a kontrolou prevedenej práce. Za správnu manipuluáciu s modelovanými nechtami po 24 hodinách (možnosť reklamácie) preberá zodpovednosť zákazník. Neskoršia reklamácia nie je možná vzhľadom na fakt, že je ťažké preukázať alebo vylúčiť nesprávnu alebo nevhodnú manipuláciu zákazníka s modelovanými nechtami.
Zákazník si vykonanú službu starostlivo prezrie pred zaplatením. Zaplatením za službu sa vzádva nároku na reklamáciu estetického vzhľadu nechtov, to znamená predovšetkým povrchu, tvaru a dlĺžky modelovaných nechtov.
A inak, mňa to mrzí, že to dopadlo tak, ako to dopadlo, lebo väčšinou sa mi zákazníčky nesťažujú. Alebo mi aspoň o tom nehovoria, tak neviem o tom, že by to nejak nedržalo.