Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
daniela ďakujem za gratuláciu,
ďakujem aj ostatným poraďákom za gratuláciu,nakoľko dali svoj súhlas k danielej gratulácii
samozrejme že ma potešila,za čo vám všetkým priatelia moji ďakujem
ešte raz srdečnááááááááááááááááááááá áááááááááá vďaka
karol
Milý Karol Aj ja sa pridávam a srdečne Ti k narodeninám prípitok posielam. Pevné zdravie, veľa lásky,
spokojnosť a pohodu,
šťastný život bez starostí
a vždy dobrú náladu.
Já Ti nevím Karle, možno by sa hodila skôr nejaká fľaša, ale myslím, že takáto krásna kytica a prianie všetkého dobrého k Tvojmu sviatku Ťa tiež poteší.
Prajem Ti všetko ,čo Ti môžem priať , nech máš svoju lásku komu dať , nech Ťa má niekto moc a moc rád .
Pred Tebou je ešte života púť ,na ktorej Ti prajem : Šťastný buď .
Tak po dvoch rokoch sa téma oprášila a ja Ti Karol aj dnes prajem zo srdca veľa zdravia, veľa šťastia, lásky a úspechov...a nech sa Ti v tej Tvojej chalúpke dobre býva.....
Keďže k Tvojmu sviatku prišlo, dačo vypiť by sa zišlo;
keďže takú možnosť nemám, tak Ti aspoň blahoželám.
Všetko najlepšie k narodeninám, veľa zdravíčka a šťastíčka
Podstatné, že zatiaľ to viem... Ale zajtra už možno bude inak. ...viac
Priateľovi Karol, želám šťastia, zdravia, nech sa Ti dni moc nenáhlia do čias staroby, v mladosti sú krásne noci netreba Ti tam pomoci keď sa zaľúbiš... Cti si lásku, čo doma máš úsmev denne nech rozdávaš svojej manželke, pohladenie ju poteší Ty budeš mať radosť v duši šťastie preveľké...
Víno sa iskrí v pohári nech Boh Ti krásu svete pripraví.