Zavrieť

Porady

EZU - zasielanie mesačných výkazov do SP elektronicky

Elektronické zasielanie údajov do Sociálnej poisťovne - máte aj Vy neustále problémy- už mám hotové mzdy za 4 mesiace, doteraz sa mi nepodarilo odoslať úspešne ani jeden mesiac.
Usporiadat
Eva99 Eva99

Eva99 je offline (nepripojený) Eva99

michelle84 Pozri príspevok
Ak EZU používaš na viac firiem, grid karta ti ostane, len ti odoberú túto jednu firmu, za ktorú už nebudeš odosielať elektronicky formuláre.
Dakujem velmi pekne. Tuto grid kartu pouzivam len na tuto jednu firmu, ale aj tak by som si ju asi radsej nechala. Ked je na moj podpis a moje identifikacne udaje...
michelle84 michelle84

michelle84 je offline (nepripojený) michelle84

Eva99 Pozri príspevok
Dakujem velmi pekne. Tuto grid kartu pouzivam len na tuto jednu firmu, ale aj tak by som si ju asi radsej nechala. Ked je na moj podpis a moje identifikacne udaje...
Skús sa informovať na SP, čo v takom prípade, ale pravdepodobne ti môže ostať grid karta a v budúcnosti možno ešte budeš používať EZU. Ja sa napríklad prihlasujem aj na individuálny účet poistenca cez túto grid kartu.
Eva99 Eva99

Eva99 je offline (nepripojený) Eva99

Skús sa informovať na SP, čo v takom prípade, ale pravdepodobne ti môže ostať grid karta a v budúcnosti možno ešte budeš používať EZU. Ja sa napríklad prihlasujem aj na individuálny účet poistenca cez túto grid kartu.
Este raz velmi pekne dakujem a pekny den
janaGT janaGT

janaGT je offline (nepripojený) janaGT

funguje vám elektronická podateľna?
m.hladka m.hladka

m.hladka je offline (nepripojený) m.hladka

som
funguje
cathyc cathyc

cathyc je offline (nepripojený) cathyc

janaGT Pozri príspevok
funguje vám elektronická podateľna?
funguje, práve som odoslala výkaz.
evina evina

evina je offline (nepripojený) evina

mne nie
evina evina

evina je offline (nepripojený) evina

Takže, ktoré oblasti majú protekciu ?....
truch truch

truch je offline (nepripojený) truch

Výkazy posielam pravidelne, v januárii 2010 som poslala prihlášku nového zamestnanca, a výkaz za december. Včera mi volali zo SP, že majú úhradu, že tam mám výkaz za január 2010 a že ten decembrový chýba, neviem ako je to možné, tak som ho rýchlo poslala, zaujímavé že prihláška prešla
cathyc cathyc

cathyc je offline (nepripojený) cathyc

asi im už dochádza dych, lebo kedysi robilo EZU nonstop, a teraz tam majú myslím jeden deň v týždni odstávku.
ajka100 ajka100

ajka100 je offline (nepripojený) ajka100

Ako sa dá prihlásiť na individuálny účet poistenca? Mám grid kartu a zatiaľ som len posielala výkazy a RLFO.
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
Tam kde sa prihlásiš nael. zber údajov za zamestnancov máš vstup do individuálneho účtu.
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
evina Pozri príspevok
Takže, ktoré oblasti majú protekciu ?....

evinkááááááááá aj ja mám protekciu.
ajka100 ajka100

Melnick Pozri príspevok
Tam kde sa prihlásiš nael. zber údajov za zamestnancov máš vstup do individuálneho účtu.
OK. Ale mne stále píše, že nemám povolený prístup k individuálnemu účtu.
michelle84 michelle84

ajka100 Pozri príspevok
OK. Ale mne stále píše, že nemám povolený prístup k individuálnemu účtu.
V SP máš vybavený prístup k individuálnemu účtu poistenca?
ajka100 ajka100

V SP máš vybavený prístup k individuálnemu účtu poistenca?
Neviem, zistím.
Keď som si vybavovala grid kartu, pani v SP vravela, že sa budem môcť pozrieť aj na svoj ind. účet.
ajka100 ajka100

ajka100 Pozri príspevok
Neviem, zistím.
Keď som si vybavovala grid kartu, pani v SP vravela, že sa budem môcť pozrieť aj na svoj ind. účet.
Nemám to aktivované. Mám ísť na SP a vypísať žiadosť o aktiváciu. Následne mi to aktivujú. Vraj to bude záležitosť 2 min. Uvidíme. Ďakujem.
janaGT janaGT

janaGT je offline (nepripojený) janaGT

hurá, už mi to ide!!!
michelle84 michelle84

ajka100 Pozri príspevok
Nemám to aktivované. Mám ísť na SP a vypísať žiadosť o aktiváciu. Následne mi to aktivujú. Vraj to bude záležitosť 2 min. Uvidíme. Ďakujem.
Presne tak, je potrebné si prístup vybaviť osobne. Nestačí len grid karta. Potom si skontroluj každý rok, či tam máš napísané, že máš zaplatené poistné. Ak nie, treba ísť opäť osobne na SP na elektronické služby a oni to už opravia.
Daggmar Daggmar

Daggmar je offline (nepripojený) Daggmar

Miška nemusíš, ak je tam ochotná pani , mne to vybavili aj cez telefon. Konkretne som to riešila teraz v utorok.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať