To máš riadnu výrobu, tak to je zložitejšie. Treba jednoznačne ísť za hygienikmi, nech posúdia tvoje predstavy ako by sa dali splniť. Jednoznačne budú od Teba chcieť Haccp, s presnou technológiou, postupom tvojej výroby, t.j. presný postup tých azijských jedál, akým spôsobom budeš jedlá pripravovať, v čom, kde, prísne hygienicke pravidlá, presné detaily o surovinách a doplnkoch, napr. odkiaľ dovezieš suroviny...
Prepdokladám, že zákazníci budú môcť sedieť iba vonku, nebudeš mať miestnosť, teda by si mal sezónny predaj, o čosi by to malo byť ľahšie, ale určite budeš potrebovať prísun teplej, studenej vody a takisto WC. Či pre Teba, alebo tvojich zamestnancov, s tým rozdielom, že kvôli zákazníkom nebudeš musieť rozlišovať ženské a mužské wc.