Zavrieť

Porady

Náhrada 1.kvalifikačnej skúšky

Vie mi niekto povedať,či podľa nového bude naďalej PaedDr.náhradou 1.kvalifikačnej skúšky(po novom 1.atestácie)?Ďakujem.
Usporiadat
lienka27 lienka27

lienka27 je offline (nepripojený) lienka27

Janka, dakujem za rýchlu odpoved...ja som tiež jedna z tých, ktorí to mali uznané a teraz mi to chcú zrušiť
1gabika1 1gabika1

1gabika1 je offline (nepripojený) 1gabika1

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, mám zamestnankyňu, ktorá v r.2010 získala titul PaedDr. k 31.12.2011 má odbornú prax 5 rokov a 99 dní. Má nárok na náhradu 1. atestácie??
Sabadka Sabadka

Sabadka je offline (nepripojený) Sabadka

Kto ma pozná vie.
1gabika1 Pozri príspevok
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, mám zamestnankyňu, ktorá v r.2010 získala titul PaedDr. k 31.12.2011 má odbornú prax 5 rokov a 99 dní. Má nárok na náhradu 1. atestácie??
Na náhradu v žiadnom prípade, pretože uznávanie náhrad bolo zrušené zákonom 317/2009. Ale zákon 390/2011 § 61 a ods. 4 môže požiadať o vykonanie 1. atestácie do 31.12.2012.
1gabika1 1gabika1

1gabika1 je offline (nepripojený) 1gabika1

Môže požiadať o vykonanie I.atestácie bez toho aby mala kredity, však?? Ďakujem pekne, toto som si potrebovala utvrdiť.
Pervicax Pervicax

Pervicax je offline (nepripojený) Pervicax

Dobrý deň,

učím tretí rok, vlani som úspešne absolvovala rozširujúce pedagogické štúdium, za ktoré som získala 60 kreditov. Môžem sa prihlásiť na vykonanie I. kvalifikačnej skúšky/atestácie, alebo potrebujem 5-ročnú pedagog.prax? ďakujem za odpoveď.
zdenka131 zdenka131

zdenka131 je offline (nepripojený) zdenka131

logopéd, psychopéd, pedagóg, večný študent, absolvent viacerých VŠ ...viac
Už nie je potrebná určitá doba praxe. Na I. alebo II. atestáciu sa môže prihlásiť ten, kto získa z kontinuálneho vzdelávania 60 kreditov, alebo získa 30 kreditov a absolvuje prípravné atestačné vzdelávanie.
1zuzula1 1zuzula1

1zuzula1 je offline (nepripojený) 1zuzula1

Dobrý deň, chcem sa spýtať, učitelka dokončila ďalšie vzdelávanie, za to má 116 kreditov,môže požiadať o uznanie prvej kvalifikačnej za časť kreditov? Kam sa dáva žiadosť? Musí potom ešte prácu niekde obhajovať?ďakujem
siuK siuK

siuK je offline (nepripojený) siuK

Dobrý deň, prečítala som si všetky príspevky, ale ani v jednom som, bohužiaľ, nenašla to, čo hľadám. Chcem sa spýtať, či mi niekto vie poradiť. 25. 8. 2010 som ukončila ŠIŠ koordinátorov s tým, že by mi to malo nahradiť 1. kvalifikačnú skúšku. K tomuto dátumu som mala odbornú prax 4 roky a 10 mesiacov. /nastúpila som na MD/ Bude mi uznaná táto náhrada, keď sa vrátim do práce a odrobím tie 2 mesiace, čo mi chýbajú? Ďakujem veľmi pekne.
Vebi34 Vebi34

Vebi34 je offline (nepripojený) Vebi34

Ahoj,
tu máš nové kritériá na vykonanie atestácie. Dobre je, keď sa prihlásiš aj na atestačné vzdelávanie, je to len 4x a presne Ti povedia, ako máš písať prácu.
http://www.mpc-edu.sk/library/files/..._31_1_2012.pdf
marhar marhar

marhar je offline (nepripojený) marhar

zdravím,
moja otázka znie, ak som začala štúdium špeciálnej pedagogiky DO 31.10.2009, teda ešte podľa starého školského zákona, hoci som ho ukončila v realite nového šk. zákona, mám nárok na náhradu 1. atestačnej? 5 rokov praxe som mala.....ďakujeeem za odpoveď!
nana1111 nana1111

nana1111 je offline (nepripojený) nana1111

Moje otazky:
zaradenie do 11. plat. trieby mohlo byt realne po ukonceni studia s vyznamenanim s 8m.ucitelskou praxou k maju 2005 . Od septembra 2005 som zamestnana v skolstve ako uc. 1.st. ZS. Neviem, ci by to spolu zahrnalo prax k 2009 , ked sa diala novela zakona.
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

nana1111
Moje otazky:
zaradenie do 11. plat. trieby mohlo byt realne po ukonceni studia s vyznamenanim s 8m.ucitelskou praxou k maju 2005 . Od septembra 2005 som zamestnana v skolstve ako uc. 1.st. ZS. Neviem, ci by to spolu zahrnalo prax k 2009 , ked sa diala novela zakona.
1. Otazky? Ucitel nevie, ze za otazkou sa pise otaznik?
2. Etiketa porady (link dole na stranke): Otázky zadávam samostatne, nie v rámci iných otázok alebo debát.
3. Ak budes zadavat otazky, skus zrozumitelnejsie.
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

nana1111
Moje otazky:
Ak chces dostat relevantnu odpoved, obrat sa na MS SR, na stranke maju link na otazky, odpovedaju kazdemu.
miluskamoja miluskamoja

miluskamoja je offline (nepripojený) miluskamoja

Kolegyňa ma doktorát a získala zaň tuším 60 kreditov, takže 1. atest. si musíš robiť po novom aj tak.

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať