Nanina, nedá mi reagovať a posialam ti 2 recepty na pangasa:
- zemiaky očistiť. pokrájať dať na vymastený plech, posoliť, pokoreniť, mletá rasca a červená paprika a dať piecť, keď sú skoro mäkké pridať porcie ryby, na ktoré tie isté koreniny ako na zemiaky a veľmi jemne ich poprášiť kari a dať upiecť. Keď je všetko hotové, poliať 1 šľahačkovou smotanou a vybrať z rúry v momente keď sa šľahačka na okrajoch pekáča začne variť. Nech ťa neprekvapí, že sa to zdá riedke oceníš, ak si zemiaky na taniery pomaly pučíš v omáčke
- na olej cibuľku do sklovita, na ňu úplne zamrznuté porcie ryby, opiecť z jednej strany cca 2 minúty otočiť v tom momente pridať tymián, bazalku a zaliať cca 1 dcl dobrého koňaku, posoliť a nechať dusiť cca 10-15 minút. Ku zemiakovej kaši super a môžu jesť aj deti, alkohol sa odparí