Zavrieť

Porady

Dovolenka - Chorvátsko

ahojte..chcem sa spytat, ktoré z týchto oblastí Chorvátska by ste doporucovali pre mladý pár? Nie sme velmi diskotékychtiví, skôr nám ide o oddych, a spoznávanie krajiny, mozno nejaké pamiatky (trošku),a tiež nie o velmi preplnené pláze, no radi by sme pekné ubytko. Ide o tieto oblasti:
Ostrov Pag, Biograd na Moru, Ostrov Krk, Vodice a Primošten. Ktorá sa Vám najviac pozdáva?
Usporiadat
truch truch

truch je offline (nepripojený) truch

Akurát som sa vrátila z Istrie, bolo krásne, okolo 25 st., slnečno. Voda mala cez 20, po pár tempách výborná, takže som aj plávala a to nie som otužilec
enko enko

enko je offline (nepripojený) enko

caute sa ludkovia, neviete niekto ako sa teraz pohybuju cakacie doby na hraniciach s HR ? 05.07.2013 vyrazim z KE o cca 16-00 a neviem sa rozhodut ci prespat este v madarsku alebo planovat ze stiham do polnoci Zagreb.
jess jess

jess je offline (nepripojený) jess

žienka
a odkedy sa čaká na hraniciach s HR ???
Dubak2000 Dubak2000

Dubak2000 je offline (nepripojený) Dubak2000

odhad cakania na buduci mesiac nema nikto. Chorvatsko bude od 1.7. v unii takze colna cast kontrol by mala odpadnut. Ale odhadnut aky to bude mat efekt, kolko ludi vtedy pojde a pod/ sa teraz neda.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

enko
caute sa ludkovia, neviete niekto ako sa teraz pohybuju cakacie doby na hraniciach s HR ? 05.07.2013 vyrazim z KE o cca 16-00 a neviem sa rozhodut ci prespat este v madarsku alebo planovat ze stiham do polnoci Zagreb.
"špica"sezóny je v inom termíne...takže klídek...
enko enko

enko je offline (nepripojený) enko

este jedna vec mi napadla ludkovia, na HR dialniciach sa da platit platobnou kartou, alebo len cash ? a ak len cash, tak da sa € alebo len chorvatskymi kunami ?
lujza.j lujza.j

Da sa aj,aj,aj....
laurin laurin

laurin je offline (nepripojený) laurin

Enko Ty nas tu zabavas....
Braňo Braňo

Braňo je offline (nepripojený) Braňo

[QUOTE="enko"]caute sa ludkovia, neviete niekto ako sa teraz pohybuju cakacie doby na hraniciach s HR ? 05.07.2013 vyrazim z KE o cca 16-00 a neviem sa rozhodut ci prespat este v madarsku alebo planovat ze stiham do polnoci Zagreb.[/QU

v Chorvátsku som bol 5x, ani raz som nestál, skôr okolo Záhrebu a okolo Budapešti čakaj zápchy....
Richard Richard

Richard je offline (nepripojený) Richard

admin
Čakanie na hraniciach do Chorvátska sme riešili v samostatnej otázke:
http://www.porada.sk/t218727-bude-ca...3-kratsie.html
truch truch

truch je offline (nepripojený) truch

enko
este jedna vec mi napadla ludkovia, na HR dialniciach sa da platit platobnou kartou, alebo len cash ? a ak len cash, tak da sa € alebo len chorvatskymi kunami ?
Platila som eurami, vydali mi kuny, v lepšom kurze ako v zmenárni
Rozalka Rozalka

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Spoluvlastníčka "Prvého nitrianskeho medveďária" ...viac
Včera otvorili tunel cez Biokovo, poplatok 20 HRK.
Z A1 výjazd Zagvozd, tunel končí nad Makarskou riviérou zhruba v úrovni Promajna.

http://www.tportal.hr/tema?keywords=tunel+sveti+ilija
lujza.j lujza.j

Rozalka
Včera otvorili tunel cez Biokovo, poplatok 20 HRK.
Z A1 výjazd Zagvozd, tunel končí nad Makarskou riviérou zhruba v úrovni Promajna.

http://www.tportal.hr/tema?keywords=tunel+sveti+ilija
Takze prejazdna jedna cjeva.....
ancifeik ancifeik

ancifeik je offline (nepripojený) ancifeik

Ahojte, chcem Vas poprosit o radu na lokalitu v Chorvatsku prelom jul/august konkretne:
- lokalita: hladame medzi Trogir ... Tucepi?
Ma niekto realne skusensoti z leta 2013 resp. z tohto leta ako/by mohlo vyzerat v Tucepi v strede leta, ci ist neist? Aku pripadne inu destinaciu pri Biokovo by ste doporucili, vdaka.
ancifeik ancifeik

myslel som leta 2012
lujza.j lujza.j

Neviem co to je " ze ako by to mohlo vyzerať v Tućepi" .....no ako asi rovnako ako svaku godinu puno,puno puntnikov......
ancifeik ancifeik

Myslel som :-) ze ako to tam vyzeral na plazi (pocet ludi), cistota plazi, volnost ubytovania na blind, atd
lujza.j lujza.j

ancifeik
Myslel som :-) ze ako to tam vyzeral na plazi (pocet ludi), cistota plazi, volnost ubytovania na blind, atd
Som ti napisala....kolko......ubytovanie sa vzdy najde....plaze ciste.mne raz stacilo....
ancifeik ancifeik

Tak ked Ti raz stacilo, co ine atraktivnejsie, tichsie, pekne plaze v tejto lokalite Makarskej by si odporucila?
lujza.j lujza.j

ancifeik
Tak ked Ti raz stacilo, co ine atraktivnejsie, tichsie, pekne plaze v tejto lokalite Makarskej by si odporucila?
Ja ti neodporucim nic....tam nechodievam....bola som tam na cvicebnom pobyte....ale na mieste si urcite najdes co hladas..... je vela malych a kludnych dedin juznejsie od Tućepi....
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať