pivko
Ikapo
pivko
Ikapo
Dik za rady, ale pri zadani Kosice- Zahreb do goole mapy mi ukazuje uplne ine ulice a aj most mi ukazuje Erzsebet a pri zadani tvojich ulic mi to ide na uplne iny most. Rakoczy.
Rakoczi je ulica , nepozeraj googla a nečitaj detektívky , všetci Košičania chodia cez Pešť takto a most je Erszebet Hid pod citadelou.
Cesta naspať je lepšia cez Petofi Hid a po Joszef krt. ale na moste menia momenálne koľaje tak že zápchy. Nazad cez deň jednoznačne po M0.
Pivko super rada,cestu sme si doma dnes presli cez google maps, anglicku verziu, ale chcem sa opytat, ci pri Keleti pu- zeleznicka stanica, nie je ziadna odbocka ale ide sa vedla stanice, vedla toho staveniska stale rovno na Rakoczi ut.Presne tam dostal tu pokutu kamos, len on sam nevie, ci odbocil, alebo isiel rovno a odchytili ho.
V podstate ides akože rovno pri kelety ale do ľavotočivej zákruty. Tak že neodbočuješ ani v pravo ani v ľavo , ideš po hlavnej.
Diky pekne Pivko, cez google mapu tam na krizovatke za keleti up, ukazuje aj zakaz vjazdu, su tam vsak zlte ciary- tak ma to snad zavedie.Bojim sa len toho, ze poliucajti vedia, ze je to tam rozne a budu cihat.Ale ked si to teraz presiel ty, tak snad prejdem aj ja. Hlavna vec, ze si vravel, ze tam sa da prejst, ze nie je nikde obchadzka.Cela cesta v pohode, bojim sa len tej krizovatky a nasledne prist na Rakoczi ut. a v noci.