Zavrieť

Porady

nesedí účet 331-zamestnanci

Dobrý večer,
prosím Vás,nesedí mi účet 331-zamestnanci.Už som to kontrolovala asi 10 krát,v nákladoch mám všetko správne,aj odvody sedia,aj daň,aj výplata miezd,aj stravné lístky.. Je to nejaká neviditeľná chyba..
Už som urobila aj daňové priznanie To je asi dosť veľká chyba,keď mi nesedí KZ účtu.. Tak uvažujem,či daň.priznanie neprerobím a rozdiel nezaúčtujem na účet 548 príp.648 pripočit.položka..
Ako by ste to riešili?Poradí mi prosím niekto? Ďakujem
Usporiadat
erika_H erika_H

erika_H je offline (nepripojený) erika_H

Tak skúsim.. Držte palce
Paula Paula

Paula je offline (nepripojený) Paula

erika_H Pozri príspevok
Ste super,že mi takto radíte..

Povedala by som, že "najsuper" je naše triafanie od buka do buka, pretože nikto z nás, vrátane Teba netuší o čom hovorí . Ale ako večerný relax je to fajn
erika_H erika_H

erika_H je offline (nepripojený) erika_H

Paula Pozri príspevok
Povedala by som, že "najsuper" je naše triafanie od buka do buka, pretože nikto z nás, vrátane Teba netuší o čom hovorí . Ale ako večerný relax je to fajn

Tak dik No 1 mesiac sme už ako tak dorovnali,ostavaju ešte 2.Vypytala som od zamestnavateľa vyplatne pasky,skusime vykumať niečo z toho.Ďakujem zatiaľ za pomoc..
evina evina

evina je offline (nepripojený) evina

erika_H Pozri príspevok

Tak dik No 1 mesiac sme už ako tak dorovnali,ostavaju ešte 2.Vypytala som od zamestnavateľa vyplatne pasky,skusime vykumať niečo z toho.Ďakujem zatiaľ za pomoc..
Skôr by som sa riadila rekapituláciou miezd ...